Dráma

Súlyos balesetet szenvedett a Megasztár felfedezettje, ma is gyötrődik

Soltész Daniella

Létrehozva: 2022.01.25.

Varga Istvánt a Megasztár harmadik szériájában ismerhette meg a közönség. A villamosvezetőből énekessé váló férfi két éve egy súlyos balesetet szenvedett, aminek a következményeitől még ma is gyötrődik.

Forrás: Varga István

Tragikus baleset érte a Megasztár harmadik szériájának felfedezettjét a Warga Pisti művésznéven alkotó Varga Istvánt. A férfi az éneklés mellett 23 éve dolgozik a BKV-nál villamosvezetőként, de több mint 2 éve betegállományban tölti a napjait otthonában. 
2019 októberében egy éjszakás műszak során súlyos baleset történt. Beleestem egy nyitott aknába – emlékezett vissza a Bors megkeresésére István.
A szerencsétlenség következtében az énekesnek eltört a lába, amit a mai napig két nagy vas és 15 csavar tart össze. 
Két éve vagyok itthon. Az első évben egyáltalán nem tudtam menni egyedül, ami lelkileg nagyon megviselt – mesélte István.
 

Fotó: Varga István

Nem elég, hogy az énekesi karrierje így parkolópályára került, a férfi a második legnagyobb álmát is elveszítette
Cukorbeteg vagyok, inzulinozni kell magam. Ez sajnos kizárja, hogy villamost vezethessek – mondta szomorúan az énekes, akit az elmúlt időszakban annyira maga alá temettek a történtek, hogy tervezgetni sem volt ereje.
Azokat a felkéréseket sem tudtam elvállalni, amik érkeztek és a karrierem újraindításához segítség is kellene. Sajnos jelenleg nincs, aki segíteni tudna – tette hozzá István, aki ugyanakkor most mégis lát egy kis reménysugarat.
Annyiszor feladtam már az életben, most azonban van egy zenekar, akikkel dolgozom. Nem álltak hozzám közel a műfajok, amiket képviseltek, de nagyon megszerettem őket. És a színpad is nagyon hiányzik – mondta.
István bízik benne, hogy a szerencse mellé szegődik és mindkét szerelem-szakmáját visszakaphatja. 
Két műtétem volt, még egy van hátra. Várom már, hogy újra vissza tudjak menni dolgozni a BKV-hoz, illetve hogy ismét koncertezhessek.

Segítség, összeköttetés és szerencse! Ez a három, amire szükségem van a családom végtelen támogatása mellett

– zárta bizakodva István.
 

Fotó: Varga István
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek