Celeb

Komár László a sírból üzent kislánya 18. születésnapjára

Bors

2021. november 10. szerda 04:00

A 2012-ben elhunyt Komár László három kazettát hagyott lányára, Karolinára, aki jövőre kaphatja meg őket, amint betölti a 18. életévét. Hogy mit rejthetnek a kazetták? A Borsnak sikerült beszélnie egy barátjával, aki szerint a válásai körülményeiről vallhatott a magyar Elvis Presley.

Kilenc éve már, hogy végleg itt hagyta családját és rajongóit a legendás zenész. A méltán népszerű énekes sokáig gyűjtötte a nőket maga körül: összesen öt alkalommal házasodott, ebből a harmadik feleségét Krisztinát tartotta mindvégig lelki társának, élete szerelmének. A pár első válása után a negyedik feleség, Erzsébet lett, akitől végül újra fellángoló szerelme, Krisztina miatt vált el. Erzsébettől született Karolina, Komár egyetlen kislánya.

Pukkanós zacskóban adta át a kazettákat

Életében, főként fiatalon nagykanállal falta az életet, és Komár László a halál torkában ezért is érezte úgy, hogy van még hátra egy fontos feladata: méltóképpen szeretné lezárni életét. Így halála előtt másfél hónappal, legjobb barátjának, Karolina keresztapjának, Stark Ferencnek átadott három darab 80 perces mikrokazettát megőrzésre. Minden bizonnyal azért neki, mert benne bízott a legjobban.

Egy pukkanós zacskóban adta át nekem Laci a hanghordozókat, és azt mondta, soha nem adjam oda egyik nőnek sem! – nyilatkozta nemrégiben Stark Ferenc nekünk, és hozzá tette, hogy természetesen tartotta magát legjobb barátja utolsó kéréséhez. Mint ahogyan a Bors már megírta, a kazettákat 2022. október 15-én nyithatja ki, és kizárólag Karolina.

Eltiltották a lányától

A gyengébbik nem egyetlen képviselője, lánya volt minden női lélek közül számára az örök kedvenc. Komár imádta lányát, azonban mindösszesen nyolc évet tölthettek együtt boldogságban, mikor a legendát elragadta a gyógyíthatatlan kór. Mindeközben elképesztő háború zajlott Erzsi és közte. Odáig fajult a vita a gyermeke anyjával, hogy nem egyszer a rendőrségnek kellett rendet tennie közöttük. Komár még távoltartási végzést is kapott, amikor olyannyira eldurvult a vita közöttük, hogy a feleség feljelentette őt.

https://youtu.be/zdltXBNziUc

Ezután több hónapon keresztül nem láthatta a lányát. 2010-ben az énekes úgy nyilatkozott, hogy megszakad a szíve, amiért exneje elzárja őt Karolinától. Félt attól az akkor már rákbeteg énekes, hogy kislánya úgy fog emlékezni a gyerekkorára, hogy nem volt vele az apukája. Erre minden oka megvolt, hiszen Komár és gyermekének anyja között éveken keresztül zajlott a bíróságon is az adok-kapok, az énekes magához akarta venni a lányát, ám végül az anyánál maradt a kislány.

Tisztázni akarja a múltat

Úgy sejtem, hogy a Laci ezeken a kazettákon tisztázza lánya számára azt az időszakot, amikor nem tudott jó apukája lenni.- Rendkívül csúnya vitái voltak Erzsivel, szerintem ezért szerette volna, ha a lánya legalább egyszer az ő szájából hallja mi történt abban az időszakban, amikor zajlott a családi háború. Egyféle magyarázkodásnak tűnhet, de nem az: a valóságot mondja el neki a saját hangján, csak egy másik szemszögből. Tisztázni akarhatta a múltat, hiszen ideje már nem volt arra, hogy a kislányának elmagyarázza mi miért történt… – nyilatkozta a Borsnak a régi jó barátja.

Mindenesetre szűk egy év múlva ki fog derülni minden, s addig is az, hogy vajon az éppen a felnőtt korba lépő lányt hogyan fogja lelkileg érinteni a sírból is hozzá beszélő apja, továbbra is a jövő kérdése marad. Szerettük volna megkérdezni Karolinát is, mit gondol a kérdéses kazettákról, de lapzártáig nem érkezett reakció tőle.

Anyagi örökség?

Ferenc, a keresztapa szerint a lány öröksége lapulhat a kazettákon.

Ugyan sejtek valamit, de nem vagyok kompetens. Szerintem ingatlant örökölt Karolina, ebben az esetben még is az lehet, hogy beszédében elmondja, hogyan juthat hozzá a lány a házhoz – tette hozzá Ferenc, aki mostanában nem igazán tartja a kapcsolatot Karolinával, ám jövőre meg fogja keresni a felvételekkel a lányt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyurcsány felszámolta az MSZP-t: mindenki menekül a pártból

mindmegette.hu

5 érdekesség a főtt kukoricáról, amit eddig nem tudtál

hirtv.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

ripost.hu

Újabb információ derült ki Horváth Gréta új pasijáról

mandiner.hu

Tényleg közeleg a világháború? – Nógrádi György elemezte a háború eszkalációjának esélyeit

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

travelo.hu

A Duna-völgyének egyik legszebb szeglete napfordulókor varázslatos is

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kisgyerekes családapa halt meg a Nyerő Páros forgatásán

borsonline.hu

Kettős tragédia történt Fejér megyében, azonnal szörnyethalt két ember

További cikkek

Videó

Pataki Ági elárulta: Ő maga is félt, amikor felvállalta ősz haját

Kötekedés

Parázs vita alakult ki az Exatlon Hungary Bajnokának dögös fotója miatt