Celeb

Roy végleg elkelt! - esküvői fotók

Bors

2021. október 27. szerda 12:30

Néhány nappal ezelőtt titokban elvette szerelmét a Roy & Ádám együttes frontembere, Kohánszky Roy.

Forrás: Meskó Zoltán

A zenész elsőként a Borsnak nyilatkozott és adott át fotókat életük nagy napjáról.

Túl vagyok már néhány komoly párkapcsolaton, de Anna az első olyan nő az életemben, akit feleségemként is el tudtam képzelni magam mellett. Azt hiszem, végleg elkeltem, ez volt életem első és utolsó esküvője – kezdte a Borsnak Roy.

Megtudtuk, hogy az énekes újdonsült feleségének édesapja lelkész, ezért szükséges és elengedhetetlen volt az ifjú pár számára is, hogy szentesített kapcsolatuk legyen, mielőtt belevágnak a közös életbe.

Az egészségügyben dolgozó Anna és Roy közt hagyományos leánykérésre nem került sor, elmondásuk szerint inkább csak megbeszélték, hogy meglépik ezt a fontos döntést a kapcsolatukban, mely már nyolc éve tart.

– Az egész egy szerencsés véletlennel, egy sorsszerű találkozással indult: Abonyban egy koncert után ismerkedtünk meg, ahol a színpadról lejőve elkezdtünk beszélgetni, ám itt még nem történt semmi kettőnk között, csak jóval később, amikor Szolnokon jártunk újra a csapattal egy zenei táborbanegymásba botlottunk, és innentől kezdve számítunk mi ketten egy párnak – mesélte a Borsnak a zenész.

Az esküvő részleteiről Royék annyit árultak el a Borsnak, hogy csak a szűk családdal tartották meg Budapesten, a nagyobb lagzira tervezik meghívni majd talán jövőre a barátokat is, a zenésztársakat egybekötve egy lakás- vagy házavató bulival. Egyébként a buli azért most sem maradhatott el, az esemény kétnaposra sikerült. Jelen volt a zenész korábbi kapcsolatából született gyermeke is.

A fiam volt a tanúm, ami jó érzéssel töltött el! – árulta el a Roy & Ádám együttes frontembere.

Izgalmas és sokat sejtető helyszínt választottak esküvői fotózásukra is: egy játszóteret. Így hát adódik a kérdés: közös gyermeket is szeretnének?

– Olyan egyértelmű volt a kezdettől, hogy mi együtt még családot is alapíthatunk, ezért döntöttünk a házasság mellett, nekünk fontos ez a hivatalos kötelék– nyilatkozta a Borsnak Roy, aki már új családi fészek kialakításán dolgozik.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kivillant a mellbimbója is a csipkefelsőből Tolvai Reninek

life.hu

Ítéletidő! Figyelmeztetést adott ki a Meteorológiai Szolgálat

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

vaol.hu

Bababarát ellátás a szombathelyi kórházban - Fontosnak tartják az aranyóra gyakorlatának ismertetését a leendő édesanyákkal

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

life.hu

Feladta a küzdelmet: meghalt a magyar sportoló

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

origo.hu

Sokkoló számú vérfertőzés, nyílt pedofília és megrendelhető nemi erőszak Franciaországban