Celeb

Szörnyű titkot őrzött Molnár Anikó: agysorvadása van

Bors

Létrehozva: 2021.07.20.

Egyszerű fejfájással fordult orvoshoz a korábbi Nagy Ő, ám végül kiderült: nagyobb a baj.

Forrás: LifeTv

Már közel tíz éve őrzi féltett titkát Molnár Anikó, akivel korábban szörnyű dolgot közölt az orvos. Az egykori Nagy Ő gyakran szenvedett fejfájástól, amikor az Egyesült Államokba költözött, ám miután panaszai nem csillapodtak, orvoshoz fordult.

Nagyon fejfájós lettem, szerintem még nem is beszéltem erről senkinek. Amit én tragédiaként éltem meg, nem a fejfájás, hanem az oka – nyilatkozta a Blikknek Anikó, aki akkor a környezetváltozásnak tudta be a hazaérve sem múló tüneteket.

Elmentem egy MRI-vizsgálatra, és kiderült, hogy van egy kisebb elváltozás az agyamban, amitől borzasztóan megijedtem, majd azt mondtam, „te jó isten, ha ez nem áll meg, akkor engem pelenkázni fognak záros határidőn belül”.

– És a doki sem tudott megnyugtató dolgot mondani – emlékezett vissza Anikó hozzátéve: – Egy kisebb fokú sorvadás az agyamban, amit felfedeztek a képen.

Az egykori ValóVilág-szereplő végül felkeresett egy pszichológust, akinek segítségével rengeteg tesztet végeztek az elméjén, hogy okozott-e már bármilyen károsodást az elváltozás, de a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak.

Szerencsére megállt a növekedésben – mondta a lapnak Anikó, aki folyamatos öngyógyítást alkalmaz magán, ami szerencsére működik: állapotán azóta sem tapasztal ugyanis romlást. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek