Celeb

Döbbenetes részletességgel beszélt betegségéről Ákos – videó

Bors

Létrehozva: 2021.04.06.

Ákos egy a YouTube-on közzétett videóban árulta el rajongóinak, hogy ő maga hat hosszú és kegyetlen héten át küzdött a koronavírussal. Akad olyan ismerőse, akiért még aggódnia kell...

Forrás: YouTube

A népszerű előadó húsvéti videójában árulta el rajongóinak, hogy ő is elkapta a koronavírus-fertőzést, ami ráadásul súlyos, elhúzódó tünetekkel járt. Hat héten át volt beteg és még most is küzd a maradványtünetekkel. A Kossuth-díjas szerző-előadó néha még köhögött a felvétel alatt, de már kilábalt a koronavírusból.

Elkaptam ezt a rohadt Covidot, ami ráadásul egyesek szerint nem is létezik. Időnként még köszörülöm a torkom és krahácsolok, ami annak tudható be, hogy még nem teljesen jöttem ki belőle. Hat hetemet elvette...

– kezdte saját csatornáján Ákos, aki később arról is beszélt, hogy a környezetében sokan vannak, akik szintén megbetegedtek, sőt olyan közeli ismerőse is van, aki jelenleg is az életéért küzd.

Csókoltatnám azokat e helyütt, akik szerint nincs ilyen betegség! Lehet, hogy nincs, de nekem azért hat hetem benne volt, egy-két halálközeli fulladásos élménnyel. Úgyhogy nem kívánom senkinek. És azt kívánom, hogy ha ez az oltás segít, akkor legyen ez a megoldás. Túl sok barátom van, aki érintett. Van olyan ismerősöm is, aki élet és halál között van emiatt – mondta az előadó, aki még csak várt a védőoltásra, de a megbetegedése miatt néhány hónapig még biztosan várnia kell arra, hogy felvehesse valamelyik vakcinát. Szavaiból azonban egyértelműen kiderül, hogy amint lehetősége lesz rá, be­adatja magának az oltást. Ákos arról is beszélt, hogy talán szerencsésnek is érezheti magát, hogy túl van a betegségen.

Lehet, hogy én kaptam a nagyobb kegyelmet azzal, hogy megbetegedtem és valahogy túl lettem rajta. Persze időnként még meglep, de már messze nem olyan nehéz, mint volt – zárta le a témát Ákos. Az előadó egyébként nem tétlenkedett a betegsége alatt sem.

– Ez az időszak lehetőséget adott arra egyrészt, hogy végiggondoljam az életemet, másrészt sokkal többet foglalkozzam olyan munkákkal, amik asztalhoz kötnek. Ilyen volt a novellaírás is – árulta el Ákos, aki a mögötte álló hetekben befejezte új novelláskötetét és egy vadonatúj dalt is szerzett Fel a szívekkel címmel, melyet éppen a betegsége ihletett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek