Celeb

Völgyi Zsuzsi kiakadt Baukó Éváéktól

uv

Létrehozva: 2020.10.15.

Szinte tapintható a feszültség a Life TV-n futó Vacsorakirály e heti adásaiban, ahol Baukó Éva, Völgyi Zsuzsi, Sánta Juliska, Alekosz és DR BRS látja egymást vendégül. A feszültséget persze nem a kedélyes zenészek és a bájos színésznő gerjeszti, hanem a ValóVilág történetének két legrafináltabb taktikusa. Ők – önmagukhoz híven – ezt a békés gasztroműsort is élet-halál harcnak fogták fel. Fortélyos tervük a részvevők lepontozása volt, hogy ezzel megnyerjék a versenyt. A békés és jóhiszemű énekesnôt megdöbbentette a képmutatásuk.

Nagyon megviselt ez a hét, a teljes forgatás, mert nem az én vi­lágom a gonoszkodás, köpönyegforgatás. Hányingerem volt, ahogy a buszban vacsorára igyekezve felütötte a fejét az igazságtalanság, a rosszindulat, a gátlástalanság Éva és Alekosz részéről – fakadt ki lapunknak Völgyi Zsuzsi. – Borzalmas visszanézni és újraélni az egészet. Gyomorgörcsöm van, és leszív­ja az energiáimat. Én egy jókedvű, pozitív, vidám em­ber vagyok, és ez a társaság Atka és Juliska kivételével egyszerűen nem az én szintem – panaszolta szomorkásan az énekesnő.

Ez is érdekelheti!

„Mi magunk vagyunk a változás, amelyet keresünk” – írta Baukó Éva, majd akkorát terpesztett, hogy szinte mindene kilátszik – 18+

Úgy gondolom, sosem leszek függő - Baukó Éva így kaszinózik

Baukó Éva döbbenetes dekoltázsával üzeni: jót tett neki a magány – fotó

Zsuzsi napjait persze a vírushelyzet és a magánéleti nehézségei sem dobják fel, így nem is szépíti, kicsit lehangoltabb a szokásosnál. Külön él kislánya édesapjától, de jó a kapcsolatuk, így még nem tudják, mit hoz számukra a jövő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek