Celeb

Andy Vajna hagyatéka: Tízszeres áron kínálják a 65 ezerért vett forgatókönyvet

G. Sz., kbv

Létrehozva: 2019.12.10.

Egy nappal azután, hogy Budapesten lezajlott Andy Vajna tárgyainak aukciója, a legnagyobb internetes aukciós weboldalon már­is eladásra kínálják a forgatókönyveket.

Múlt szombaton Andy Vajna személyes gyűjteményéből megrendezett aukción 249 tétel gazdára talált, de mára valaki az interneten máris tovább gazdagodna a néhai producer hagyatékából. A Bors ugyanis a legnagyobb internetes aukciós weboldalon rátalált Andy Vajna öt darab forgatókönyvére, amiket 470 és 529 ezer forintos kikiáltási áron hirdetnek, miközben az aukción ezeket a Los Angelesben, Ronnie Gousman által készített, bőrkötéses darabokat 50 és 90 ezer forint közötti összegekért ütötte le egy licitáló. A forgatókönyvek egyedi példányok.

– Tímeát elszomorítja, hogy mennyire nem tisztelik Andy ha­gyatékát. Ő abban reménykedett, hogy olyan emberek licitálnak Andy személyes tárgyaira, akik méltón emlékeznek a férje munkásságára, és így ezek a relikviák megfelelő helyre kerülnek. De a vásárlók dolga és tisztje eldönteni, hogy a liciten megnyert tárgyakkal, jelen esetben ezekkel a forgatókönyvekkel mit kezdenek – kommentálta a Bors értesüléseit Vajna Tímea sajtósa, Baranyi Rozi.

Az 1990-es A hold hegyei, a szintén 1990-es Jákob lajtorjája és a Hajszál híján, az 1994-es Reneszánsz ember, illetve az 1995-ös A skarlát betű című hollywoodi filmek Andy Vajna produceri munkájában készültek el. A Hajszál híján című kötetnél például a hirdető jelzi, hogy az első két lapon kisebb elszíneződés található, a Reneszánsz emberhez pedig azt a 21x51 centiméteres jelenetfotót ajándékba adja, amit szombaton valaki 14 ezer forintért vásárolt meg. Egyébként az artgallery11 nevű felhasználó a weboldalon csak pozitív értékeléseket kapott, és jelzi, hogy az elkövetkezendő napokban még több ritkaság megtalálható lesz nála Andy Vajna hagyatékából, többek között egy Demi Moore-t ábrázoló fotó is, amit múlt héten még 36 ezer forintért vásárolhatott meg.

Kapcsolódó jegyzetünk itt olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek