Celeb

Stílusosan érkezett a Luxusfeleség

F. Zs.

Létrehozva: 2019.07.05.

<p>A Balaton Sound második napjára kiderült, hogy mi az idei fesztiváldivat. A legtöbb elismerő tekintetet a hírességek közül a Luxus feleségekből ismert Yvonne kapta.</p>

Forrás: Dombóvári Tamás

A Luxus Feleségek sztárja, Yvonne Dederick, minden évben kilátogat a Balaton Soundra, és általában ő az a szereplő, akinek az öltözékét nézve biztosak lehetünk benne, hogy a világ összes fesztiválján abban a pillanatban éppen mi a trendi. A 2019-es év kétségtelenül az „alig ruha” éve, a legtöbb fesztiválozó hölgyek fürdőruhafelsőben vo­nulnak végig a bulihelyszínek között, a férfiak legnagyobb örömére. Amerre ment a híresség, minden férfi utána fordult, volt, aki füttyögött, és olyat is láttunk, hogy egy szörfnadrágos srác mindenféleképpen szerette volna megérinteni Yvonne-t, de az üzletasszony erre esélyt sem adott. 

A divathullámot természetesen Yvonne sem hagyta figyelmen kívül, és mivel igen bevállalós a testépítéssel is foglalkozó üzletasszony, a csütörtöki estén kétségkívül ő volt a legszembetűnőbb jelenség. 

Szeretem a divatot és a fesztiválokat is, nem volt kérdés, hogy valami extra öltözéket választok magamnak – mondja a Bors munkatársának Yvonne, majd így folytatja: – Úgy gondolom, hogy ami szép, azt érdemes megmutatni, viszont nagyon fontos a jó ízlés hatá­rain belül mozogni. Én sem mutatok annál többet, mint amit kellene, legyenek a hölgyek szexik, de ne közönségesek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek