Celeb

Ábrahám Edit visszatérne a Barátok köztbe

K. Sz.

2019. február 3. vasárnap 04:20

A bombasztikus formában lévő színésznő jelenleg főként a nagymamaszerepben éli ki magát, miközben izgalmas színpadi feladatok találják meg, bár tudja: az első tapsot mindig Berényi Claudia kapja.

Forrás: Bánkúti Sándor

Újra megtalálta magát Ábrahám Edit. A színésznő a Barátok közt sorozatból való távozása óta nagyszerű televíziós feladatokat tudhat maga mögött, nem beszélve a világot jelentő deszkákról, ahol izgalmas felkérések találták meg az utóbbi években.

– Márciusban mutatjuk be Molnár Ferenc Olympia című darabját az Ivancsics Ilona és színtársai társulattal. Hatalmas monológok és humor vár rám, izgalmas feladat. Rengeteget köszönhetek a Barátok köztnek, a színpad azonban egy másik univerzum számomra. Sokszor merül fel, hogy áldás vagy átok szappanopera-szereplőként a színpadra állni: ha bejövök és nem csinálok semmit, akkor is tapssal fogad a közönség, erről tudom, hogy ez Claudia karakterének szól. Azonban hiszem, hogy az előadás végére hozzátettem valamit és akkor már én, mint színésznő kapom az elismerést – lelkendezett Edit, aki szabadidejét két hónapos unokájával, Lénával tölti.

– Nem győzök betelni vele. Nagyon más ez a „szerepkör”. Szülőként feszültebbek vagyunk, többet aggodalmaskodunk, míg nagymamaként sokkal inkább a mókára, az örömre fektethetjük a hangsúlyt. A gyermekem és a párja szerencsére nagyon jól éli meg a szülőséget. Sokszor meg akarom velük osztani a véleményem, de igyekszem visszafogni magam, egyrészt nagyon sok minden változott amióta én szültem, másrészt nekik kell megtalálni az útjukat – tette hozzá.

Szemmel látható, hogy a színésznő élete az utóbbi időszakban nem várt lendületet vett, sőt tervei szerint szívesen fokozná a sikereket, és többszöri rövid feltűnései után szívesen visszatérne az RTL Klub népszerű szappanoperájába.

– Azt érzem, most kerek az életem. Tizenhat évig a mindennapjaim része volt a sorozat, aminek köszönhetően egy egész ország megszeretett. Már többször visszatértem megkavarni a szálakat, bármikor szívesen visszatérnék újra a Mátyás király térre. Az unokám és a színpad teljessé teszi az életem a válásom óta, a társkeresés még várat magára. Nem erőltetem, most úgy érzem, megtaláltam magam, és így kerek minden – mesélte a színésznő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pornójelenetbe került Curtis egy ismeretlen nővel - kép

vg.hu

Bebörtönzik a benzinártüntetőket

borsonline.hu

Holtan találták meg a múlt héten eltűnt ismert séfet

hirtv.hu

Háború Ukrajnában - Zelenszkij „húzza a tigris farkát” és már nem tudja elengedni

ripost.hu

Forró videó: Ezt művelte a hotelszobában Lékai-Kiss Ramóna

mandiner.hu

Nógrádi György elmondja, mekkora az esélye annak, hogy Putyin atomfegyvert vet be

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. július 6.: a Bak életében felbukkan valaki, a Rákot meglepetés éri

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Tragédiába fulladt a fesztivál, halálba ugrott egy férfi

mindmegette.hu

Elképesztő! Így sürög-forog Tóth Gabiék két éves kislánya a konyhában

További cikkek

Börtön

Interjút adott Fekete Dávid exe: „Az ikrek számára Dávid sajnos idegen”

SZERELEM

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét