Celeb

Ábrahám Edit visszatérne a Barátok köztbe

K. Sz.

2019. február 3. vasárnap 04:20

A bombasztikus formában lévő színésznő jelenleg főként a nagymamaszerepben éli ki magát, miközben izgalmas színpadi feladatok találják meg, bár tudja: az első tapsot mindig Berényi Claudia kapja.

Forrás: Bánkúti Sándor

Újra megtalálta magát Ábrahám Edit. A színésznő a Barátok közt sorozatból való távozása óta nagyszerű televíziós feladatokat tudhat maga mögött, nem beszélve a világot jelentő deszkákról, ahol izgalmas felkérések találták meg az utóbbi években.

– Márciusban mutatjuk be Molnár Ferenc Olympia című darabját az Ivancsics Ilona és színtársai társulattal. Hatalmas monológok és humor vár rám, izgalmas feladat. Rengeteget köszönhetek a Barátok köztnek, a színpad azonban egy másik univerzum számomra. Sokszor merül fel, hogy áldás vagy átok szappanopera-szereplőként a színpadra állni: ha bejövök és nem csinálok semmit, akkor is tapssal fogad a közönség, erről tudom, hogy ez Claudia karakterének szól. Azonban hiszem, hogy az előadás végére hozzátettem valamit és akkor már én, mint színésznő kapom az elismerést – lelkendezett Edit, aki szabadidejét két hónapos unokájával, Lénával tölti.

– Nem győzök betelni vele. Nagyon más ez a „szerepkör”. Szülőként feszültebbek vagyunk, többet aggodalmaskodunk, míg nagymamaként sokkal inkább a mókára, az örömre fektethetjük a hangsúlyt. A gyermekem és a párja szerencsére nagyon jól éli meg a szülőséget. Sokszor meg akarom velük osztani a véleményem, de igyekszem visszafogni magam, egyrészt nagyon sok minden változott amióta én szültem, másrészt nekik kell megtalálni az útjukat – tette hozzá.

Szemmel látható, hogy a színésznő élete az utóbbi időszakban nem várt lendületet vett, sőt tervei szerint szívesen fokozná a sikereket, és többszöri rövid feltűnései után szívesen visszatérne az RTL Klub népszerű szappanoperájába.

– Azt érzem, most kerek az életem. Tizenhat évig a mindennapjaim része volt a sorozat, aminek köszönhetően egy egész ország megszeretett. Már többször visszatértem megkavarni a szálakat, bármikor szívesen visszatérnék újra a Mátyás király térre. Az unokám és a színpad teljessé teszi az életem a válásom óta, a társkeresés még várat magára. Nem erőltetem, most úgy érzem, megtaláltam magam, és így kerek minden – mesélte a színésznő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében

origo.hu

Újabb elképesztő hírhamisítással bukott le a Telex

borsonline.hu

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében: megtörte a csendet a szomszéd

mandiner.hu

Az igazságügyi miniszter engedélyezte a házkutatást Trump floridai otthonában

ripost.hu

"Nagyon kínos volt" - 800 ember hiába várta a magyar sztár fellépését

hirtv.hu

Ötméteres szíjhal akadt chilei halászok hálójába

origo.hu

Nincs felső, amely elbírná Demi Rose hatalmas melleit - fotók

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Kulcsár Edina párjának féltékenységi rohamától tartanak a tévénézők

borsonline.hu

Tisztán látszik a micsodája, átlátszó fehérneműben tette szét lábait a szexistennő – 18+ fotó

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

Búcsú

Itt a vége, Őriszentpéteren lép fel utoljára az Omega

SZÓLÓBAN

„Majka nélkül is megállja a helyét!” - Megszólalt Curtis, így reagált