Celeb

Párja húzta le a strandon Scully ügynök bugyiját - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.07.24.

A legtöbb híresség bár egykor vágyta a népszerűséget, ma már kerüli a fotósokat, akik ott állnak a lakásuk előtt, ott vannak, ha kilépnek egy boltból, de még akkor is, ha nyaralni mennek. Szinte mindegyikük tisztában van vele, hogy a paparazzók bármikor és bárhol felbukkanhatnak, de most nagyon úgy tűnik, az ellenkezés velük szemben valójában csak póz, kényeskedés. És a valóság mintha inkább az lenne, hogy annyira vágyják a népszerűséget, hogy ha nem is látnak a közvetlen közelükben fényképezőgépet, azért csak megtesznek mindent, hogy feltűnőek legyenek.

Például azzal, hogy nemes egyszerűséggel a strandon vagy a nyílt utcán öltöznek át – had villogjanak csak azok a vakuk. Persze, azért a látszatra adnak, ahogy csak tudják, takargatják magukat.

Kim Kardashian

A tengerparton a bikinifelsőjét cserélte át, miközben még a papucsát is segítettek neki felvenni. Mi ez, ha nem direkt magamutogatás?

Geri Halliwell

Az egykori Spice Girl öt­éves kislányával, Blubell-lel és aktuális párjával, Henry Beckwith-szel nyaral a Cote D'Azurön, és ahelyett, hogy behúzódott volna a hajójuk egy kabinjába, ő inkább a fedélzeten cserélt melltartót – gondosan ügyelve arra, hogy ha fotók készülnek is róla, a lényeg azért ne látszódjék.

Adam Brody

Egy Los Angeles-i szörfözés után cserélte le a vizes alsót az autója mellett egy törölközőbe burkolózva. Igaz, neki sikerült villantás nélkül megúsznia az átöltözést.

Katherine Heigl

A színésznő pedig épp az ellenkezőjét, a vetkőzés helyett az öltözést választotta a manhattani utcán, hogy feltűnőbb lehessen. Mentségére szóljon, hogy ez nála jelen esetben munkaköri kötelesség, ugyanis éppen forgat.

Gillian Anderson és Peter Morgan

Imádják a strandot és a lenge ruhákat. Ám nekik még a falatnyi bikinik és úszók sem elég aprók: biztos, ami biztos, megnézték, mit rejt a másik alsóneműje, miután az X-Akták sztárja megpróbálta azt magára venni egy lepel alatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek