Celeb

Rövid pórázon tartja a neje a Viszkist

G. Sz.

2018. április 26. csütörtök 05:10

Réka szabályaiba nem fér bele, hogy a női rajongók kikezdjenek a férjével. Hiába nyomták a nők a mellüket a Viszkis oldalának, felesége rendet tett.

Forrás: Czerkl Gábor

Rengeteg nő volt hajdanán a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila életében, ám felesége, Réka mellett megtanulta, hol a helye.

Ambrus Attila előadásaival az elmúlt hónapokban rengeteg helyen fordult meg, és az is köztudott, hogy a gyengébbik nem képviselői közül sokan rajonganak az egykori rosszfiúért. A korábban nagy nőfaló hírében álló Viszkis szabadulása óta megkomolyodott, és házas emberként már egészen máshogy gondolkodik a nőkről, az viszont kérdés, hogy Réka hogyan tolerálja, hogy férjét sokszor szinte szétszedik a nők.

– Amikor egy nő a mellbimbóját belenyomja az oldalamba, az nekem ugyan oké lenne, de a mellettem álló feleségemnek nem annyira – viccelődik Ambrus, majd komolyabbra fordítja a szót.

– Réka egy okos és intelligens nő, tudja ezt kezelni és én is igyekszem kulturáltan megoldani ezeket a dolgokat. Néha azért be tud feszülni, de mivel szinte mindig együtt vagyunk, tudja, hogy nincs mire féltékenynek lennie, és meg is beszélünk mindent egymással – meséli a Viszkis, ugyanakkor elismeri: ha fordított esetben feleségét ölelgetnék férfi rajongók, nem biztos, hogy hasonlóan nyugodt lenne.

Réka azzal, hogy Ambrus Attilát választotta, el kellett fogadnia, hogy a Viszkist sok nő imádja.

– Az elején, amikor még Réka csak a barátnőm volt, elég ke­mény dolgok történtek. Például miközben ő ott állt mellettem, ismeretlen nők odajöttek, szájon csókoltak, és a kezembe nyomkodták a telefonszámukat. Láttam a szemében, hogy egy-két csajt ott helyben leszúrt volna, mert eléggé amazon típusú csaj, és nő létére elég impulzív személyiség.

Be is szabályozott engem, és tényleg szó szerint tudom, hol a helyem. Az ember persze megnézi a jó csajokat és nem vakságra tettem fogadalmat, de már nem akarok beleszaladni a málnásba, és jobb a békesség.

Réka az az ember, aki mindenben mellettem áll, szinte az összes velem kapcsolatos háttérmunkát ő végzi, miközben megvan a saját vállalkozása is, és anélkül sikeres, hogy az én farvizemen evezne – mondja Ambrus, bizonyítva, hogy a sikeres férfiak mögött mindig ott áll egy sikeres nő is.

Születésnapra tankot

Ambrus elárulta, hogy felesége nagyon hasonlóan gondolkodik a világról, mint ő, és Réka még a születésnapjára sem egy hétköznapi ajándékot kért tőle.
– Egy tankvezetést szeretett volna, és sikerült is elintéznem, hogy kipróbálhasson egy Tigris tankot, bár végül nem egy 80, hanem csak egy 40 tonnás járművet tudtam neki intézni. Kicsit parázok is tőle, ha néha befeszül, alapból az ő vezetékneve is Ambrus volt, mikor elvettem, úgy látszik, mi már csak ilyen különösek vagyunk – mondta a Viszkis.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

metropol.hu

„Helyreigazítás: Gyurcsány Ferencről valótlanságot híreszteltünk”

life.hu

Baukó Éva sem ment el szó nélkül Tóth Andi brutál kerek popsija mellett - Fotó

hirtv.hu

A határvédők életére törnek az embercsempészek

vaol.hu

Hatalmas rendőri készültség Szentpéterfa határában: a TEK is kivonult a helyszínre - fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

nemzetisport.hu

NFL: őrült hajrá! Így bukta el a fordítás lehetőségét a Cowboys – videó

vg.hu

Terrortámadás érte Abu-Dzabit

mandiner.hu

Pénzbüntetésre ítélték Éric Zemmourt „gyűlöletkeltés” miatt

origo.hu

Elrettentő díjemelés jön egy hazai autós szolgáltatásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó