Celeb

Frenreisz a színpadon közölte: beteg

N. D.

2017. június 22. csütörtök 05:40

<p>Frenreisz Károly és a Skorpió a visegrádi Visegrock Fesztivál zárófellépője lett volna a hétvégén, és bár Frenreisz a teljes zenekarral együtt megjelent a színpadon, a koncertből mégsem lett semmi.</p>

Forrás: Czerkl Gábor

– Frenreisz Károly és a zenekar egy emberként vonult fel a színpadra, ahol Karesz bejelentette, hogy rosszul érzi magát, gyenge, nincs olyan állapotban, hogy képes legyen végigjátszani a koncertet – tudta meg a Bors az egyik szemtanútól. – A Skorpió már az előttük játszó zenekar koncertje közben megérkezett, ettek-ittak, beszélgettek, Karesz már akkor sem érezte jól magát. Mondták neki a többiek, hogy pihenjen a kezdésig, de sajnos nem lett jobban.

Úgy tudjuk, a Kossuth-díjas rocker 40 fokos láza miatt kénytelen volt az ügyeletes orvos segítségét kérni, aki el is látta, Karesz állapota azonban nem javult. 

A közönség megértően fogadta a hírt, és míg a Skorpió nyújtotta élvezet elmaradt, a szervezők rockdiszkóval kárpótolták őket. A Bors többször is próbálta utolérni Frenreisz Károlyt, aki a fesztiválról saját lábán távozott, a telefont azonban nem vette fel. Annyit sikerült megtudnunk róla, hogy a rosszullét oka megfázás vagy vírus lehetett, de már jobban érzi magát, így pánikra semmi ok. Ezúton kívánunk neki gyógyulást és reméljük, mielőbb színpadon láthatjuk viszont!  

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet