Celeb

Szexi modellre cserélték Magdi anyust

GYLF

2017. április 5. szerda 05:00

Neve és arca összeforrt egy üzletlánccal, ám ez már a múlt: Magdi anyus, azaz Fodor Zsóka képeit a napokban eltávolították az olcsó termékeiről híres üzletekről.

Újabb jelentős korszak zárult le Fodor Zsóka életé­ben: a Barátok köztben az ország Magdi anyusává lett színésznő éveken át egy magyar üzletláncnak adta az arcát, a napokban azonban fotóit eltávolították a kirakatokból, boltokból. Nem véletlenül.

– Négyéves szerződésem volt a céggel, az most lejárt – magyarázta a Borsnak Fodor Zsóka, akit Szolnokon értünk utol. 

A színésznő kérésünkre összegezte az elmúlt éveket, amelyekre mindig örömmel emlékszik majd vissza.

– Ennyi volt ebben, egy kicsit sem bántam meg. Nem csak én, az emberek is nagyon szerették. Szegeden például már több helyről is hallottam, hogy azt mondják: „Na, megyek a Zsókába! Megyek Magdi anyushoz!” Én kizárólag minőségi felkérésekre mondok igent, és ez az volt. Az utolsó egy évben már csak az arcomat adtam, előtte azonban éveken át jártam az úgynevezett „vásárlók napjára”, még Erdélyben is. Volt a helyszínen Szerencsekerék, fo­tózkodhattak velem a rajongók, beszélgethettünk. Az egyik legmeghatóbb találkozásom is egy ilyen rendezvényen történt: egy hölgy odalépett hozzám, azt mondta, kilenc gyermeke van, és mindegyiket úgy szoptatta, hogy közben Magdi anyust nézte – magyarázta meghatottan Zsóka.

A kirakatok nem maradtak üresek. A korábban Magdi anyus mellett már feltűnt fiatal csinos modell vette át a színésznő helyét, róla most újabb képek kerültek az üzletekbe. Ő Nagy Mónika, a Miss Éden Európa szépségverseny egykori győztese, aki később modellkedett, és egy férfimagazinban mez­telenül is megmutatta testét. 

A csinos lány szerint zökkenőmentes volt az arculatváltás.

– Zsókának március környékén járt le a szerződése. Rólam már korábban is készült pár olyan kép, amely kikerült az üzletbe, most pedig az a döntés született, hogy maradjon minden így – mondta la­punknak Mónika.

Nagy színészek is reklámoztak

A reklámok jó pénzt hoznak a konyhára, és ennek olykor a legkiválóbb művészek sem tudnak ellenállni. Az idősebbek még emlékezhetnek, hogy Gobbi Hilda margarint népszerűsített, ahogy később Hernádi Judit is. Cserhalmi György egy banknak csapott hírverést, Gesztesi Károly pedig egy prosztatagyógyszernek. 

Világsztárok is előszeretettel adják nevüket egy-egy termékhez, persze hatalmas gázsiért. Sean Connery joghurtot reklámozott, Kevin Costner halkonzervet, Harvey Keitel whiskyt – és a végtelenségig folytatható a sor.

További cikkek

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Ezt az 5 dolgot ki nem állhatják a pasik a nőkben

metropol.hu

Gáspár Győző is gratulált Kulcsár Edina új kapcsolatához, nem is akárhogyan- Fotó!

she.life.hu

Bárcsak újra láthatnám a tükörben azt, akit egykor a legjobban szerettem: önmagamat

szon.hu

Megrázó képek - szörnyű dolog történt ma délelőtt a Széna téren

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

nemzetisport.hu

FTC: bejelentették a nigériai csatár szerződtetését – hivatalos

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó