Celeb

Azuráknak csak napjai vannak hátra a TV2-nél

Bors

2016. március 25. péntek 08:00

A Tények után minden bizonnyal a TV2-től is mennie kell Azurák Csabának. Nem csak azért, mert beígért háttérműsorának se híre, se hamva.

Fogy a levegő Azurák Csaba körül. Egy éve úgy tűnt, biztosította szakmai előmenetelét a TV2-nél, hiszen a Tények távozó főszerkesztője, Gábor László székébe ülhetett, ráadásul nem csak a híradó, hanem az aktuális műsorok főszerkesztője is lett, és képernyős munkáját is megtarthatta.

Fordult a kocka

Azurák a kinevezése után rögtön fölmondott a Tények hétvégi műsorvezetőjének, Andor Évának, aki hosszú évek óta pont az elküldött Gábor László élettársa. A sors fintora, hogy – a Bors információja szerint – Gábor László ismételten munkát kapott a TV2-nél, állítólag az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien tanács­adója lesz. Kérdésünkre ezt a TV2-nél nem erősítették meg, de nem is cáfolták. Tény, hogy az elmúlt napokban többször is tárgyalt a hírigazgatóval, még a newsroomban is megfordult. Vajon milyen tanácsot fog adni a nagyfőnöknek azzal az emberrel kapcsolatban, aki egy évvel azelőtt kirúgta a szerelmét?

– Azuráknak korábban is félelme volt, hogy ha netalántán Gábor visszatér, akkor neki annyi, mert kirúgta a most visszavett Andor Évát, aki egyébként Pachmann Péter partnere lesz a Tényekben. Biztosan fura lenne egy szerkesztőségben dolgoznia velük. Teljesen érthető, hogy miután Gábor megjelent a székházban, Azurák komolyan kétségbeesett. Sokan azt beszélik, hogy jelen állás szerint a be­ígért műsort is elfelejtheti – mondta el informátorunk.

A TV2-ben zajló nagy átalakítások hátterét ismerő bennfentesek szerint Azurák Csabának pár napja lehet hátra, hamarosan befejeződik több mint tízéves pályafutása a csatornánál.

Gönczi már bánja?

Folyosói pletykák keringenek arról is, hogy az Azurák híradós helyére az RTL Klubtól érkező Gönczi Gábor elbizonytalanodott, mert nem számított ekkora cirkuszra. Más források azonban azt állítják: Gönczi biztos volt abban, hogy komoly személyi változások lesznek, így hát megkérdeztük tőle, milyen érzésekkel ül be a Tények székébe.

– Az átigazolásomig nem szeretnék nyilatkozni – mondta, de annyit mi is bizton állíthatunk, hogy hiába is gondolná meg magát, már nincs visszaút az RTL-be. Helyét ugyanis D. Tóth András tölti be a Fókusznál.

Fridit pótolni kell

Miután Friderikusz Sándor nem adja a nevét ahhoz, ami a TV2-nél zajlik, azaz nem forgatja le a sztárokkal együttalvós műsorát, alapos fel van adva a lecke, hogy mi lesz a vasárnap estékkel. Ez ugyanis az a ritka kivétel, amit megnyernek a nagy konkurenssel, az RTL Klubbal szemben. Elő kellene állniuk egy húzóműsorral, amire nincs sok idejük, mert Fridi show-ja áprilisban indult volna. 

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

life.hu

Intim fotót tett közzé Csuti - Vajon készítette a képet?

metropol.hu

Hihetetlen dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson – Fotó!

life.hu

Tápai Szabina megszólalt: "A mi házasságunk egy óriási hullámvasút"

szoljon.hu

Rangos díjakat adtak át a kultúra napi gálán Szolnokon

origo.hu

Döbbenetes mennyiségű édesvíz került az óceánba egy jéghegy miatt

vg.hu

Egy nap alatt több mint kétmillió új fertőzöttet azonosítottak

ripost.hu

Fergeteges lesz a lovaglópóz ettől a pikáns trükktől

nemzetisport.hu

MU: Fabrizio Romano így vélekedik C. Ronaldo távozási szándékáról

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján