Celeb

Nem hagyja lecsukni a fiát Pécsi Ildikó

T. T.

2015. november 12. csütörtök 08:00

Milliós összeget követel Pécsi Ildikó fiától Pártos Csilla – számolt be a Bors Szűcs Csaba hétfői válóperének ítéletéről, melyben havi 115 ezer forint gyermektartást állapítottak meg, ami visszamenőleg összesen 1,3 millió forintra rúg. A volt férj ügyvédje abszurdnak tartja az ítéletet, és a Borsnak el is mondta, mire alapozza a fellebbezést.

– Ahhoz, hogy a bíróság 115 ezer forintos gyermektartási díjat állapítson meg, ügyfelemnek legalább 550 ezer forintos havi nettó jövedelemmel kellene rendelkeznie. Jelenleg ennek töredékét keresi, amit igazoltunk is a perben – magyarázta dr. Bilkei-Gonzó Dávid. – Mivel az ítélet előzetesen végrehajtható a fellebbezésünk ellenére is, ki kell fizetni a megállapított 1,3 millió forintot. Ügyfelem semmiféle megtakarítással nem rendelkezik, összes vagyontárgyát el kellett ugyanis adnia ahhoz, hogy Pártos Csilla helyett is kifizesse korábbi több tízmilliós banki tartozásaikat.

Fizetni viszont tényleg muszáj lesz, ha Szűcs Csaba el akarja kerülni a súlyos következményeket, hiszen akár börtönbe is ke­rülhet. Legalábbis erre utal a Bors által megkérdezett független jogi szakértő.

– Ha az ítélet jogerős lesz, és nem fizeti ki a megítélt hátra­lékot, akkor ennek büntetőjogi következményei lehetnek – ma­gyarázta dr. Kamarás Péter.

Egy édesanya sem hagyná magára a fiát ilyen helyzetben, így természetesen a Kossuth-díjas színésznő és férje is támogatja a bontóper után vesztésre álló gyermekét.

– Szülőként semmiképp nem hagyjuk, hogy bekövetkezzen a legrosszabb. Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk mindent megtenni, hogy segítsünk Csabának ebben a kilátástalan helyzetben – mondta a Borsnak szűkszavúan Pécsi Ildikó.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

astronet.hu

Heti angyalhoroszkóp: az égiek választ adnak a kérdéseinkre

she.life.hu

Hogyan ne pezsdítsd fel a házaséletedet, avagy így jártam az ehető bugyival (18+)

magyarnemzet.hu

Fenyő terhelő adatokat gyűjtetett Gyárfásról a kibékülésük után

vaol.hu

Pintér Sándor reagált: a rendőrök tudják, hogy ki lövöldözött Szentpéterfánál, üzent is neki

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

borsonline.hu

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

ripost.hu

Bréking: elfogták a szíven szúrt budapesti édesapa gyilkosát

origo.hu

Bánat és döbbenet a magyar kézilabda-válogatott utolsó Eb-meccsén - galéria