Celeb

Vajnáék élőben néznék Király Viktort a fináléban

uv

2015. október 12. hétfő 09:00

A világsiker küszöbén álló Király Viktor budapesti koncertjére a család jó barátja, Andy Vajna is kíváncsi volt. A kormánybiztos és Vajna Timi már az amerikai utat tervezik, hogy a fináléban élőben szorítsanak érte.

Óriási érdeklődés övezte múlt szombaton este Király Viktor budapesti koncertjét. Egy tűt sem lehetett leejteni a belvárosi New Or­leans Clubban, ahol nagy tömeg várta a világsiker kapujában álló, sármos fiatalember színpadra lépését. Viktor hiába aratott már az első dalával hatalmas sikert az amerikai Voice-ban, szerényen nyilatkozott a Borsnak.

– Nem tudom elképzelni magam világsztárként, de álmodtam róla párszor. Nem tudom, mivel járhat annak lenni, de nem is szeretnék belegondolni, milyen lehet nyolc testőrrel járni. Ha eljutnék a világsikerig, csak azt szeretném, hogy elismerjenek, mint zenészt, és ebből meg tudjak élni – mondta Viktor, akivel az elmúlt hetekben nagyot fordult a világ, és a legmerészebb álmai váltak valóra azzal, hogy a zenei példaképeit megismerhette.

– Ezt nem lehet feldolgozni, nem is tudom, mióta álmodom arról, hogy ilyen emberekkel találkozzam, és megmutassam magam előttük, de én magam biztos nem jelentkeztem volna. Sőt mikor megtudtam, hogy Linda benevezett, nem voltam boldog, de aztán persze hálás voltam és nagyon készültem a versenyre. Féltem, hogy mi lesz, ha nem fordul meg egy szék, és mit szólnak majd itthon.

Rajta kívül mindenki úgy gondolja, hogy sztáralkat, a nézőtéren helyet foglaló Andy Vajna is.

– Remélem, hogy sikerül neki, mert nagyon tehetséges. Kint sokkal nagyobb a verseny, több a tehetség, de Viktor tud színvonalat tartani velük, és ha kitűzte a célt, dolgozik érte, miért ne lehetne világsztár? – mondta a kormánybiztos. Neje, Vajna Tímea hozzátette: Biztos benne, hogy Viktor a Top 4-ben végez.

– A fináléra kiutazunk Andyvel, hogy élőben szorítsunk a magyarok büszkeségéért! – mosolygott Tímea.
Viktor egyelőre párbajellenfelére figyel, és nem tartja egy hálás feladatnak, hogy duettben kell legyőznie a társát.

– Előre félek, mert a párbajban olyan ember ellen kell versenyeznem, akit imádok, ráadásul duettben, ami egy olyan műfaj, ami csak akkor lehet jó, ha tele van érzelemmel. Nagyon rossz helyzet és tényleg nagyon jó fej az ellenfelem, egy csupaszív nő – mesélt félelmeiről Viktor és elárulta, semmiért sem adná fel a magyar karrierjét.

– Az utóbbi években sokat repülök ide-oda, és szerintem ezt folytathatom így. Lehet, hogy most Amerikában lesz a bázis egy ideig, de nagy különbség nem lesz. Ebben a hónapban sem vittem túlzásba, egy fellépésem volt itthon, a mai viszont igényes volt, rengetegen eljöttek, és jól éreztük magunkat. Jó volt Lindával együtt énekelni és boldog vagyok, hogy neki is hatalmas sikere volt!

Lindát boszorkánynak tartja Viktor

Király Linda már két éve próbálja rábeszélni öccsét, hogy induljon az amerikai tehetségkutatóban, de Viktor mindeddig hajthatatlan volt. Az énekesnő viszont nem várt tovább, miután volt egy álma és reggel az e-mail fiókjában a Voice indulásáról szóló értesítő várta.

– Boszorkánynak hív az­óta is, de lesz, ami lesz alapon, fogtam és beneveztem. Amikor kaptuk az első visszajelzést, hogy akkor New Yorkban kellene az első meghallgatást megcsinálni, akkor szóltam neki: Na Vik, most vagy soha! – mesélte kacagva az énekesnő, aki fontosnak tartja, hogy öccse szárnyat bontson végre, és hogy popzenészként minél több emberhez eljuttassa a zenéjét.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

likebalaton.hu

Kopperos, pejeros – régi mesterségről is vall az új látványosság

origo.hu

Idő előtt: máris megmutatta a Micra utódját a Nissan

zaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen

origo.hu

Szokatlan megjelenésű, ritka mezeikabóca-félét találtak Ugandában

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a spanyolok a dánok testén keresztül újra a döntőben

mandiner.hu

Spanyolország túljutott a hatodik járványhullám csúcsán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó