Celeb

Konyhafőnök: Domi nyerte meg a versenyt

kbv

2015. május 29. péntek 22:30

Domi végig fegyelmezetten dolgozott, a döntőben azonban nem bírta tovább a feszültséget és utat engedett a könnyeinek.

Ha édesapja főzött, márpedig gyakran ragadott fakanalat, az biztos volt, hogy Lovász József Domi ott sertepertélt körülötte. A főzés és az ételek szeretete így gyakorlatilag észrevehetetlenül kúszott be a fejébe, és vele együtt a kezébe is. Domi mióta az eszét tudja, mindig is csak főzni akart, az ételek és vendéglátás iránti szeretete és persze a kitartása az első helyig repítette az RTL Klub műsorában.

– Az első emlékem a konyhából az, hogy apu főz. A konyha szeretete végigkísérte az életemet, de anyu nem szerette volna, hogy szakácsnak tanuljak. Azt mondta, kell egy „rendes” szakma, így kereskedelmi és marketing szakra jártam a főiskolán. Egy év után otthagytam. Viszont még így is csak a véletlen segített, hogy tényleg konyhán dolgozhassak. Egy étteremben voltam felszolgáló, amikor hirtelen be kellett állnom a tűzhely mögé. Ott is ragadtam – mesélte boldogan Domi, akinek a tízmillió forintos nyeremény feletti öröme mégsem lehetett felhőtlen.

– A szüleim elváltak, de ezt szinte soha nem éreztem, olyan okosan intézték a felnőtt-dolgaikat, hogy apu mindig ott volt, amikor kellett. Nagyon szoros kötelék volt a miénk, de kilencéves koromban meghalt. Ha most, később vesztettem volna el, biztos belebolondultam volna, gyerekkoromban még könnyebb volt feldolgozni a hiányát – mesélte a nyertes, aki a versennyel kapcsolatos élményeit is elmondta.

– Fontos volt számomra A Konyhafőnök. Roppant jó érzés volt, hogy végig tudtam vinni valamit. Ezért is ajánlottam édesapámnak a győzelmet – mondta Domi, aki legszívesebben húsokat és halakat süt, és kedveli a skandináv stílust és nem szereti az újragondolt, túlbonyolított ételeket. – Akár egy főzelék vagy rántott hús is lehet fejedelmi fogás – vélte a séf, aminek a receptjét meg is osztotta a Bors olvasóival.

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Meztelenül mutatta meg a világ egyik legszebb fenekét Alena - 18+

ripost.hu

Megunta a titkolózást: Bevallotta, kit szeret Tóth Dávid exe

she.life.hu

Nyílt levél a férfinak, akit nem értékeltem eléggé

szon.hu

A levegőből figyelnek a zsaruk Nyíregyházán! Ennyi ember bukott le! (videó)

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

origo.hu

Zalatnay Sarolta: külföldi szexkalandoktól a meztelen képekig - fotók

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

origo.hu

Magyarország és Lengyelország elleni tudatos támadásról hozott nyilvánosságra információkat a spanyol sajtó