Celeb

Lagzi Lajcsi: lejáratja a szakmát Frédy

O. Zs.

Létrehozva: 2015.04.03.

Galambos Lajos berágott egykori csatornájára, a Muzsika Tévére. A trombitás szerint vannak olyan műsorok, amelyek egyenesen lejáratják a mulatós szakmát.

– Olyan csatornát kellett a megújult Dáridónak választanom, amelyen a szereplőknek nem kell azért fizetni, hogy adásba kerüljenek. Én a Muzsika Tévén tisztességgel ledolgoztam a magamét, de olyan dolgok vannak most ezen a csatornán, amitől a bicska kinyílik a zsebemben – kezdte Lajcsi.

– Nem is tudom, hogy szakmának nevezhető-e még az, hogy ha ötvenezer forintot fizet valaki, akkor énekelhet a kamerák előtt. Nem számít, hogy valakinek van-e tehetsége, vagy nincs. Ez megy például a Frédy Show-ban. Frédyt egyszer viccből elhívtam az egyik régi műsorunkba, és szaxofont adtam a kezébe. Ott elhitte magáról, hogy műsorvezető. Nincs vele semmi bajom, rendes pali. Autókereskedő volt régen, viszont attól, hogy sikeres a járműeladásban, nem biztos, hogy énekelni vagy műsort szerkeszteni is tud – fortyogott a mulatós műsorok királya, aki kínosan odafigyel arra, hogy a nevével fémjelzett show-ba csak tehetséges emberek kerüljenek.

A Frédy Show közösségi oldalán most is látható, hogy a májusi és június felvételekre még akciósan be lehet kerülni. A megadott telefonszámot hiába hívtuk, de Frédy egykori jobbkeze, Erdei Attila nyilatkozott a nem megszokott műsorszerkesztésről:

– A műsorban szereplőknek valóban fizetniük kell, hogy milyen árszabás szerint, azt Frédy döntötte el. Bárki jelentkezhetett nálunk, nem voltak követelmények. Volt, aki 40 ezer forintért szerepelhetett. Befutott, komoly előadók is hakniztak nálunk, mint például Mc Hawer és Tekknő vagy a 3+2 együttes, de nekik nem kellett a fellépésért fizetniük, épp ellenkezőleg, mi adtunk nekik gázsit – magyarázta Attila, aki nemrégiben egy elszámolási vita után faképnél hagyta Frédyt.

Attilát pedig barátnője, amiért a műsor körüli rengeteg teendő miatt keveset tudott foglalkozni a kapcsolatukkal.

Előadók figyelem ! Májusi és júniusi televizios felvételünkre akciós csomagjainkkal várjuk jelentkezésed , az első 10 -...

Posted by Frédy Show - Frédy Produkció on 2015. március 24.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek