Celeb

Órákon át műtötték Esztergályos Cecíliát

BM

Létrehozva: 2015.01.11.

Otthon lábadozik, gyógytornász jár hozzá, a lépcsőn sem tud egyedül fölmenni. Bottal jár Esztergályos Cecília, aki túl van egy komoly műtéten: csípőprotézist kapott.

Éveken át fájdalom kínozta Esztergályos Cecíliát, aki gyógyszerekkel, tornával, és mindenféle kezeléssel próbálta túlélni, hogy csigolyái összecsúsztak, a csípője elkopott, és sántikált.

– Ép ésszel nem lehetett kibírni azt a nyolc hónapot, borzasztó sokat szenvedtem. Mostanra már túl vagyok egy többórás műtéten, csípőprotézist kaptam. Az orvosom pihenést javasolt, és felülvizsgálatokra kell járnom. Szerencsére zseniális szakemberhez kerültem, és már sokkal jobban érzem magam – mesélte Esztergályos Cecília, aki otthon lábadozik, immár hetek óta. Lemondta színházi munkáit, és gyógytornász jár hozzá.

– A napokban próbálgattuk a lépcsőn járást, egyelőre még nem jártam nagy sikerrel. Eddig járókeretem volt, most már egy bottal járok, és lassan a nélkül szeretnék élni. Az uram rengeteget segít, nélküle elveszett lennék. Itthon nem is csinálok semmit, néha főzök, pakolgatok, nézek kifelé az erdőbe az otthonunkból, és semmihez nincs kedvem. Teljesen legyengültem.

Nyolc éve kezdődtek a csípőproblémáim, és azért sem akartam a műtétet, mert akkor le kellett volna mondanom a szerepeimet, de már nem lehetett tovább húzni a dolgot. Jelenleg összesen kilenc darabban játszom, szanaszét, de szerencsére mindenki nagy megértéssel volt az irányomban – mesélte a színésznő, aki reméli, hogy a 72. születésnapján, ami hetek múlva lesz, már újra lábra tud állni, arról nem is beszélve, hogy azt tervezi: az ünneplés utáni napokban megint a világot jelentő deszkákra áll. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek