Celeb

Nóri vagy Claudia bírja tovább cérnával?

Bors

Létrehozva: 2015.01.14.

Fél éve dolgozik egy munkahelyen Liptai Claudia és Ördög Nóra, s egyre nyilvánvalóbb: a két ”versenyparipának” egyre szűkebb a közös istálló.

Napok óta arról cikkeznek az újságok, köztük a Bors is, hogy Ördög Nóra érkezésével beszűkültek Liptai Claudia lehetőségei a TV2-nél. Bár később indulhatnak új műsorok, de a tavaly tavasszal beharangozott Big Brotherrel – amelyekben Claudia szerepet kaphatott volna – nem számol a csatorna. Nóra vezetheti a Rising Start és Az Ének Iskoláját is, Claunak pedig egyelőre nem maradt semmi.

Egy kereskedelmi csatornánál kényesen ügyelni szoktak arra, hogy az azonos kaliberű sztárokat egyenlő arányban foglalkoztassák, a Róna utcában viszont, úgy tűnik, erre most nincs lehetőség. A Bors informátora szerint elsősorban ettől feszült a helyzet Clau és Nóra között, de már az első találkozásnál érezni lehetett, a két díva nem szíveli egymást, amin a rivalizálás kényszere csak rontott. 

– A két nő feltűnően kerüli egymást – meséli egy szemtanú, aki többször volt jelen akkor, amikor Nóra és Claudia egy helyiségben tartózkodott. – Persze mindketten kulturáltak, ezért köszöntik egymást, de egy nagyon visszafogott fejbiccentést képzeljenek el, ne nyájas ölelést, vagy ne adj’ isten, puszit! Közel sem mennek a másikhoz, a terem két legtávolabbi pontján helyezkednek el, és egy árva szót sem váltanak. Talán egyszer beszéltek, amikor személyesen is bemutatták őket egymásnak. Vannak, akik már fogadásokat kötnek, hogy melyikük bírja tovább ezt a helyzetet. 

Ördög Nóra szerint ugyanakkor megfér két dudás egy csárdában. 
– Ez mesterségesen gerjesztett konfliktus, aminek semmilyen alapja nincs. Claudiával többször találkoztam, nincs közöttünk nézeteltérés vagy feszültség. Profi műsorvezetőnek tartom, más stílust képviselünk, úgy gondolom, mindkettőnknek helye van a csatornánál – mondta az RTL Klubtól átigazolt műsorvezető.


A csatorna sem lát okot az aggodalomra amiatt, hogy Claudia feladat nélkül maradt. – Indokolatlan feszültséget gerjeszteni a két műsorvezető között, Claudia és Nóra tisztelik egymást, jó viszonyban vannak. Claudia nem szorul háttérbe: ő kiemelten fontos műsorvezető, és vele együtt tervezzük a stratégiánkat. A tavaszi műsorainkat februárban fogjuk bejelenteni, a mostani helyzet sem indokolja, hogy előre elmondjunk mindent, nem szoktunk ilyet tenni. Claudia jelenleg is látható a Jóban Rosszban-ban, és ez így lesz egész évben – reagált György Bence, a TV2 csoport program- és hírigazgatója. 

Claudia sem panaszkodik Nórára. – Nórit továbbra is nagyon tehetséges műsorvezetőnek tartom. 12 éve vagyok a TV2 csapatának tagja, Nóri fél éve érkezett. Sem érkezése előtt, sem azóta fel nem merült bennem, hogy vetélytársnak tekintsem őt vagy bárki mást. Mert ebben a szakmában pont az a lényeg, hogy a tehetség, az egyéniség egyszeri és megismételhetetlen.

A Bors értesülése szerint nem ennyire idilli a helyzet, a hozzá közelállók attól féltik Claudiát, hogy megismétlődhet az a szituáció, amelybe Tatár Csilla került: az egyik nőnek mennie kell.
 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16749986_auto_resized.jpg
origo.hu

Irán lépése robbanthatja ki a harmadik világháborút

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/22709_resized.jpg?avcount=1702028113
origo.hu

Dühöng Zelenszkij: Brüsszel hazudott az ukránoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16750772_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hagyta halálra fagyni a kisbabáját a 16 éves fővárosi édesanya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16749021_auto_resized.jpg
ripost.hu

Óriási csalás a kézilabda-vb-n, a magyarokat is érinti

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/22715_resized.jpg?avcount=1702028113
origo.hu

Két évig tárolta a lakótársa holttestét egy fagyasztóban egy férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16750401_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mi főzzünk advent második hétvégéjén? Melengető ebédötletek hólapátolás után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16748338_auto_resized.jpg
borsonline.hu

”Közeleg a tárgyalás…” - volt férje üzent Janicsák Vecának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/22690_resized.jpg?avcount=1702028113
mandiner.hu

A fiatalok pénzügyi forradalma - okos döntésektől a gazdag jövőig

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/22162_resized.jpg?avcount=1702028113
life.hu

Súlyos következményekkel járhat, ha nem alszod ki magad(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16750490_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Brutális gyilkosság Parasznyán: „A karjaim között halt meg a barátom”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/12/lfEx4JuKm1H9Cio_pJCckkl3zSFdXUUzemcvMtg3DgM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkyZTA4N2Y1OTU3MDQwMDA4YjFhNzlmMGQ3OGEzNzUx.jpg
Vallomás

Molnár Gusztáv teljesen elvesztette a valóságot: Nem emlékszik még a szakítására sem

https://cdn.borsonline.hu/2023/12/MG9JPC8eZhwojmhTuiATOwNskMThXuiDLacgL8NRJ3A/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZmOTM2ZTk0ZDZkNzQyYjJhNTIxNjU3N2QyYWQxMjFi.jpg
EXKLUZÍV

"Ezer apró pillanatban hiányzik!" – Két éve, hogy elment az Omega legendája: így van most Mecky özvegye és lánya