Celeb

16 évvel fiatalabb nőt szeret Bereczki Zoli?

Bors

Létrehozva: 2014.12.31.

Úgy tűnik, az énekesnek nem számít a korkülönbség: egy csinos és igen fiatal modellel találkozgat.

Minden jel arra mutat, hogy Bereczki Zoltánt felszabadította két évvel ezelőtti válása Szinetár Dórától. Ugyan korábban azt nyilatkozta, még nehezére esik egy új, komoly kapcsolat, a Hot Magazin értesülései szerint egy fiatal szépségnek mégiscsak sikerült elcsavarnia a fejét.

"Nem akarok úgy tenni, mintha az elmúlt két évben szüzességi fogadalmat tettem volna. Mostanában is vannak kalandok, történetek az életemben. De az tény, nehéz kipróbálnom magam egy új kapcsolatban." - nyilatkozta a színész korábban a magazinnak - ám a jelek arra utalnak, azóta komoly változások álltak be. De vajon ki az a titokzatos nő, akinek mindez köszönhető?

"Rebecca nagyon boldog! Büszkén mesélte, hogy gyengéd szálak fűzik Zolihoz, sőt, még azokat az SMS-eket is megmutatta nekem, amikelyeket tőle kapott" - mesélte a 22 éves barátnő egyik közeli ismerőse. Zoli persze jelenleg még nem kívánja nagy dobra verni a történteket - talán a körkülönbség miatt, talán amiatt, mert valóban még csak keresgél - ám nem is tagadja, hogy Rebecca létezése légbőlkapott információ lenne. "Továbbra sincs barátnőm, nincs komoly kapcsolatom. Élem az agglegények életét, de ezt eddig sem tagadtam, hogy vannak nőügyeim, hogy találkozom lányokkal, így Rebeccával is. Amíg újra szerelmes nem leszek, nem elítélendő dolog fiatal lányokkal kalandokba bocsátkozni." - nyilatkozta a 38 éves színművész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek