Celeb

Koós szerint eltúlozzák Bajor Imre betegségét

GYLF

Létrehozva: 2014.02.17.

Hosszú évek óta szinte szomszédok, az aggasztó hírek hallatán most mindenkit nyugalomra int a régi barát. Koós János bizakodik, szerinte Bajor Imre rövidesen talpra áll.

Egyszerű vendégségnek indult, de hatalmas fordulatot hozott Bajor Imre éle­té­ben a Koós Jánosnál töltött látogatás. Az énekes fülei otthonába hívta meg a barátját, Bajor Imre pedig egyik pillanatról a másikra lecserélte a fővárost a Fejér megyei falura. Az apró, festői szépségű település alig nyolcvan kilométerre fekszik Budapesttôl, tíz kilométerre pedig a Balatontól. Autóval ide csak az jön, akinek dolga van itt. 

Koós huszonöt éve szinte minden nyarát Fülén tölti, egy ideje már úgy, hogy régi barátja a szomszédja. – Rengeteg szép emlékünk van, annak ellenére, hogy én általában a nyarakat töltöm lent, és nagyrészt a Balaton vizén – mondta a Borsnak Koós János. – Általában ő kutyát sétáltatott reggelente, utána ültünk össze beszélgetni, sztorizgatni. A helyiek hamar befogadtak minket, mondhatom: szeretnek. Nincsenek sokan, rengeteg ház „csak” nyaraló – magyarázta az énekes.

Koós most azt mondja, ő is olvassa a Bajor betegségéről szóló híreket, de nem aggódik barátjáért, telefonon beszélt is vele. – Ilyenkor, amikor az embernek baja van, hajlamosak a hírekben felnagyítani, eltúlozni. Beszéltem Imrével, de nem faggattam, mi a baj. Barátok között ez nem téma. Hiszem, hogy hamar meggyógyul. Minden embernél akadnak néha kisebb-nagyobb bajok, amiken felül kell kerekedni. Van amikor sikerül, de előfordul, hogy nem. Remélem, hogy Iminek sikerülni fog. Én hiszek benne. Meggyógyul! – magyarázta Koós.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek