Celeb

Kínos: Liptai Claudia sorsára jutott Balázs Pali

Ferenczi Fruzsina

2013. november 20. szerda 07:45

Alig csengett le Liptai Claudia kínos parkolási ügye, máris újabb híresség követte el ugyanazt a hibát. Balázs Pali édesapja rokkantkártyáját használta, s emiatt még a rendőrségre is be kellett mennie.

Balázs Pali Liptai Claudia sorsára jutott. A 45 éves énekes kedden délelôtt parkolt édesapja rokkantnyugdíjas-kártyájával anélkül, hogy vele lett volna az okmány tulajdonosa. Ezután a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra is be kellett mennie, hogy adminisztrálják az esetet.

A rendőrség megerősítette a hírt. – Az intézkedô rendőrök a férfit közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendôr-főkapitányság VI. Kerületi Rendôrkapitányságra elôállították, ahol gyanúsítottkénti kihallgatása szabadlábon hagyása mellett megtörtént.

A különbség csupán annyi Liptai esetével szemben, hogy az énekes a műsorvezetővel ellentétben bevallotta: hibát követett el. Claudia ugyanebben a kérdésben azzal védekezett, hogy a rokkantigazolvány véletlenül, a napellenző mögül eshetett ki.

Balázs Palit a Bors munkatársa telefonon érte utol. A híresség elmondta: gyakran viszi kórházba az édesapját, és ilyenkor használja annak mozgáskorlátozott-igazolványát. Tegnap délután is a szélvédő mögé tette azt, pedig nem volt vele a papája, ezzel pedig szabálysértést követett el.

– Valóban így történt, hibáztam. Nagyon siettem valahová, ezért tettem ki édesapám kártyáját, amit akkor szoktam használni, amikor őt viszem a kórházba, most azonban más ügyben kellett sietnem – ismerte el lapunknak a történteket az énekes, aki nem hátráltatta a rendőröket és önként bement velük a kapitányságra. – Nagyon együttműködő voltam, nem történt semmilyen összetűzés.

A rendőrök is korrekten végezték a munkájukat, én sem nehezítettem meg. Azt még nem tudom pontosan, hogy milyen büntetés várható, de édesapámnak visszaküldik majd a kártyáját, amit most elvettek tőlem – tette hozzá az énekes.

Vajon a göndör hajú sztár is olyan komoly pénzbüntetésre számíthat, mint Liptai Claudia, akivel ismertsége miatt példát statuáltak, és több mint egymillió forintot kell fizetnie?
 

További cikkek

Kérdés

Csutiék még kereshettek is a váláson

Gólyahír

Most jelentette be Nádai Anikó: gyermeket vár

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Légiósok: Schäfer András ehhez a Bundesliga-csapathoz kerülhet – NS-infó

she.life.hu

Amire minden nő rájön egy idő után: egy férfit sem lehet megváltoztatni

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Játékosoknak szánt egérrel jelentkezett a Xiaomi

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Ljubomir Vranjest menesztették a szlovének

vg.hu

A korlátozások többségét eltörli Anglia

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

hirtv.hu

Meghalt egy 7 éves kisfiú egy születésnapi tortázás után

mandiner.hu

Megtört és bevallotta tettét a Futórózsa utcai gyilkos

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó