Celeb

Vénségükre lettek kispapák az örökifjú sztárok

Bors

2013. szeptember 22. vasárnap 14:00

„Több gyereket már nem vállalhatok be…” – jegyezte meg a 66 éves Rod Stewart, amikor világra jött nyolcadik porontya. A rocksztár ugyan vagyonos ember, de a gyötrő kérdés benne és sorstársaiban is megfogalmazódik: látja-e majd felnőni csemetéjét?

Nagy Bandó András a héten a Dunántúli Naplóban vallotta be, hogy 44 év után különváltan él feleségétől.

Sokáig még felnőtt lányainak sem beszélt a most 3 és fél éves Gvendolinról, és a kislány édesanyjáról, Ritáról, akivel új életet kezdett. „Nem tudtuk együtt megmutatni magunkat, amíg nem rendeződött el a mi különválásunk a feleségemmel” – tette még hozzá a több mint harminc könyvet jegyző író-humorista, aki láthatóan megkönnyebbült, hogy megszabadult a nagy titoktól.

Fábry titkolózott

Nem ő az egyetlen magyar híresség, aki idős korában lett újra apuka, igaz, „sorstársainak életébe rendre az új kapcsolat felvállalása, illetve hivatalossá tétele után érkezett a babaáldás”.

Révész Sándor új párja éppen feleannyi idős volt (az énekes 56, Judit pedig 28), amikor közös gyermekük megszületett. Bár a Piramis együttes egykori szívtiprója az utolsó pillanatig fogta szerelme kezét, ám Ráhel érkezésekor a szülőszobába már nem merészkedett be – legalábbis barátai elbeszélése szerint, az énekes ugyanis szigorúan védi a magánéletét.

Így tett Fábry Sándor is: az állapotos Zsuzsát olyannyira sikerült elrejtenie a világ elől, hogy gyermekének születéséről még barátainak egy része is csak a sajtóból értesült. A showman 58 évesen lett Borbála apukája.

Míg Révésznek és Fábrynak az első gyermeke született meg ilyen későn, addig az akkor 65 esztendős Székhelyi Józsefnek már öt gyermeke volt, amikor 2012 elején új kapcsolatából megszületett Sára. „Az ember azt hiszi, az első gyereke megszületésekor, hogy annál jobban nem lehet szeretni, de a természetünket úgy rakták össze, hogy a szeretetünk nem megosztódik, hanem felszorzódik” – nyilatkozta akkor elérzékenyülve a színész.

Gyuri bácsi Annája

Bárdy György a legendás, régi vágású színészbálványok egyik utolsó mohikánja volt. A színháznak, a női nemnek, a márkás szivaroknak, a tenisznek és a szép szabású férfiruháknak egyaránt a szerelmese volt; nem csoda, hogy még idősödő korában is rajongtak érte a hölgyek. Amikor élete ifjú párja 30 évesen értésére adta, hogy anya szeretne lenni, akkor „Gyuri bácsi” először elvette feleségül, majd 1985-ben (Bárdy ekkor volt 66) megszületett Anna nevű lánya, akinek felnőtté válását még megélhette a színész.

A rendező Makk Károly igazi késői apuka. Az 1926-os születésű művész első gyermeke (Dömötör) 1983-ban, míg lánya, Lili két évvel később született.  A nyolcvanas évek Magyarországán még nagy visszhangja volt, hogy a rendező egy nála 30 évvel fiatalabb nőhöz kötötte az életét, s hogy e kapcsolatot még gyermekáldás is kísérte.

Chaplin a rekorder

A külföldi sztárok között kétségkívül Charlie Chaplin sztorija a legérdekesebb. Az közismert, hogy a színészlegenda 54 éves volt, amikor összetalálkozott a 17 esztendős Oona O’Neill-lel, akit feleségül vett, és hosszú, boldog házasságuk során nyolc közös gyermekük (három fiú és öt lány) született.

Azt azonban legfeljebb a Chaplin-életrajzkutatók tudják, hogy a némafilmek sztárjának 1923-ban született az első gyermeke, aki a keresztségben a Charlie Chaplin Junior nevet kapta, és aki apja nyomdokain haladva ugyancsak színész lett. Így esett, hogy Chaplin első és utolsó gyermekének születése között 39 év telt el.
 

Hány évesen vállalták be?

Anthony Quinn 80 évesen
Charlie Chaplin 73 évesen
Fritz Wepper (Harry a Derrickből) 70 évesen
Jean-Paul Belmondo 70 évesen
Steve Martin 67 évesen
Robert De Niro 67 évesen
Rod Stewart 66 évesen
Nagy Bandó András 66 évesen
Clint Eastwood 66 évesen
Székhelyi József 65 évesen
Kóbor János 64 évesen
Bárdy György 64 évesen
Újlaki Dénes 63 évesen
Al Pacino 61 évesen
Rod Stewart 61 évesen
Paul McCartney 61 évesen
Komár László 60 évesen
Bródy János 59 évesen
Franz Beckenbauer 58 évesen
Fábry Sándor 58 évesen
Mick Jagger 57 évesen (négy nőtől hét gyermeke született)
Makk Károly 58 évesen
Révész Sándor 56 évesen
Bruce Willis 56 évesen
Mel Gibson 54 évesen 

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

she.life.hu

Azt hittem, hogy barátok vagyunk, erre kiderült, hogy csak ágyba akarsz vinni

magyarnemzet.hu

Varga Judit: Súlyos tüneteket produkál az agresszív nyugati liberalizmus

szon.hu

Micsoda fotó esett be Dominikából! Elalélt mindenki Pap Dorci popsijától!

origo.hu

Tempósan jöhetnek a frissítések a Galaxy mobilokra

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

origo.hu

Leszámolt a vásárlók vágyaival a Tesla, nem kapják meg, amit akarnak