Celeb

Zsazsa férje valóságshow-ban keres magának felnőtt lánygyereket

Bors

Létrehozva: 2013.04.22.

A műsorfolyam győztese megörökölné a „papa” nemesi címét, hercegnőként élhetne tovább. Vajon mit szól ehhez a nagybeteg Zsazsa? Valószínűleg semmit, hiszen nem is tudja felfogni, mi történik körülötte.

"Óriási show lesz, és végre teljesülhet a vágyam, lesz egy saját lányom" – így lelkendezett a Bunte című német napilapnak Frederic von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa férje. A férfi, aki leginkább arról híres, hogy ő a 96 éves Gábor Zsazsa (kilencedik) nagy Ő-je persze nem a gyereknek örül, hanem annak, hogy pénzt csinálhat nemesi címéből.

A lap információi szerint a Pro7 német kereskedelmi csatornával összefogva most egy valóban életképesebb ötleten dolgoznak. A „Hercegnő szeretnék lenni ” című valóságshow-ban tíz fiatal és - természetesen - szexis lány méri össze képességeit, és aki a többfordulós játékot megnyeri, azt örökbefoghadja a 69 éves herceg, aki hajdanán maga is hasonló módon – mármint fizetett adoptáció révén – jutott hozzá előkelő rangjához.

A felvételek jó részét már leforgatták, a műsor augusztusban kerül Németországban adásba.

Gábor Zsazsa férje nem először akar örökbe fogadni érett nőt. Korábban is próbálkozott már vele, akkor a német Topmodell című műsor egyik versenyzőjével próbált rokoni viszonyba kerülni. Állítólag ez a parti mindenkinek megérte volna, hiszen a hölgy egy előkelő névvel és hollywoodi kapcsolathálóval lett volna gazdagabb, Anhaltnak pedig a pénztárcája duzzadt volna meg.

A parti végül érdeklődés hiányában elmaradt, bár a hölgyet, Gina-Lisa Lohnfinket még sikerült bemutatnia Mickey Rourke-nak, aki először érdeklődést mutatott iránta, de aztán jól elfelejtette, így nem futott be a tengerentúl.

Frederic Von Anhalt  korábban nem csak hölgyeknek árulta a nevét, bárki megvehette, aki rangra vágyott és pénze is volt. Gábor Zsazsával közösen több adoptált fiuk is van, akik még arra is hajlandóak voltak, hogy néha kisegítsék a házaspárt, ha megszorultak anyagilag. Anhalt egyébként nem áll túl jól, Gábor Zsazsa szakszerű ápolása nagyon drága, bevételük pedig nem igen van. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek