Celeb

Keresztes Ildikó százkilós dadának jelentkezett

Földvári Zsófi

2013. február 14. csütörtök 07:25

Az Elfújta a szél című darab egyik mellékszerepére pályázik Keresztes Ildikó. Ha az X-Faktor mentora megkapja a szerepet, egy közel százkilós fekete dadát alakíthat az Operett színpadán.

Napok óta arról suttog a hazai színész szakma, hogy Keresztes Ildikó nemcsak az Eurovíziós Dalfesztiválra vágyik, hanem az Operettszínház színpadára is. Miután vége lett az X-Faktornak, az énekesnőnek új bevételi források és szakmai kihívások után kell néznie.

A Dal című műsor, Ildikó sikere esetén nemzetközi elismerést hozhat számára, de pénzjuttatással nem jár. Itthon nem sok fellépése van mostanában, s bár Erdélybe meglehetősen sűrűn és szívesen hívják, a színházi szerep újabb lökést adhatna a karrierjének.

Köztudott, hogy az énekesnő nem ijed meg a különleges kihívásoktól, így nem meglepő, hogy az Elfújta a szél című darab egyik legnehezebb szerepét szemelte ki magának: Mammyt, a testes fekete dadát szeretné eljátszani.

A szakma kíváncsian várja, hogy megkapja-e a szerepet. – Azt beszélik, hogy Keresztes is megjelent az Operett válogatásán – mondja színházi berkekben dolgozó informátorunk. – Mummy, a gyerekek dadája merész választás még akkor is, ha kétségtelen, hogy Ildi hangi adottságai tökéletesen megfelelnek ennek a szerepnek, amely drámai mezzoszopránt követel.

A hírek szerint Ildikó már átesett a kétnapos castingon, azt azonban nem tudni, hogy övé lesz-e a szerep.  A Bors úgy értesült, hogy nagy valószínűséggel igen, mert Ildikó már szövegkönyvet és kottát is kapott.

Keresztesről sokan mondják, hogy egyike azon kevés hazai énekesnőnek, akiknek igazi „fekete hangja” van, vagyis ezt a szerepet szinte neki talál- ták ki. A testalkata már kevés-bé illik Mummy figurájához, aki legalább százkilós, míg Keresztes vasággyal együtt lehet ötven.  

Az énekesnő menedzsere szűkszavúan bár, de megerősítette az értesülésünket. – Ez ügyben még nem tudunk mit mondani, jelenleg is folynak a tárgyalások – mondta Kárpáti Alexandra, Ildikó munkatársa.
 

További cikkek

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Anyaszült

Mindenét megmutatta a szupermodell húga, elölről-hátulról

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Hegedűs Anna (Transzparens Újságírásért Alapítvány): A szerb Blikktől a hvg címlapjáig: így terjedt az RTL álnéven jegyzett kritikája

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

origo.hu

Öt meghökkentő tény a használtautó-piacról, ezekről tudnia kell, ha autót akar venni

hirtv.hu

Deák Dániel: Hatalmas kudarc az ellenzék népszavazási kezdeményezése

kisalfold.hu

Súlyos baleset Sárvárnál a 84-esen - Egy ember a helyszínen meghalt

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Felkészülés: a Paks legyőzte orosz élvonalbeli ellenfelét

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Elfogták a késelőt, aki a XVI. kerületben szúrt szíven egy nyomába eredő férfit

bama.hu

Torlódás várható - baleset történt kedd reggel Szentlászlón

origo.hu

Megállt az idő egy Renault-kereskedésben - galéria