Celeb

Stohl négymilliós hűségdíjat kapott az RTL Klubtól

B. M., B. B. B.

Létrehozva: 2012.10.29.

A Bors úgy tudja, hogy Stohl András négymillió forint úgymond, hűségdíjat kapott az RTL Klubtól. Ugyanakkor nyilatkozataiban arról beszél, hogy anyagi problémái vannak.

Négymillió forint várta Stohl Andrást, amikor kijött a börtönből – értesült lapunk megbízható forrásból. Ma már bizonyosan állítható, hogy az RTL Klub továbbra is számít a színész-műsorvezető munkájára, ezért ezzel a hűségdíjnak nevezett összeggel kívánta a későbbiekben is magához kötni.

A kereskedelmi csatorna vezetője nem cáfolta a Bors információját.

– Nem kívánom kommentálni. Szerződéses ügyekről soha nem nyilatkozom, ahogy most sem – mondta lapuknak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, amikor a hűségdíjról kérdeztük.

Hogy a színész minden bizonnyal megkapta a hűségdíjat, arra az a tény is utal, hogy Stohl András lecserélte öreg, Nissan Almera típusú autóját, amellyel a balesete óta sofőrje és barátja, Misi fuvarozta, és már jó ideje egy Saab 9-3 típusú luxusautóval utazik. Egy hasonló hároméves kocsi ára éppen négymillió forint körül van, de újonnan több mint tízmillió.

Az új autó vásárlása azért is érdekes, mert Stohl András a Playboy friss számában egzisztenciális gondjairól beszélt.

„Az anyagi helyzetem mindenképp rossz érzéssel tölt el. Régen nem volt ilyen jellegű problémám, de most megtapasztaltam, milyen az, amikor erősen kell számolni meg centizni, hogy a sárga csekkek be legyenek fizetve. Egy családapának ez mindig rossz érzés, hiszen a biztos megélhetés előteremtése a kötelességem, és emiatt néha családfenntartói minőségemben érzem megkérdőjelezve magam – nyilatkozta Stohl a férfimagazinnak.

Lapunk kérdésére már kurtábban válaszolt.

– Ahogy mondani szokták, úriember nem kérdez üzleti dolgokról, és nem is válaszol ilyen kérdésekre – közölte a színész.

 

Vetítés volt a visszatérése

A magyar 007-es ügynök – így konferálta fel többször is Ördög Nóra az X-Faktormúlt heti vendégművészét, Stohl Andrást.

A színész visszatérését óriási titoktartás övezte, olyannyira, hogy lapunk értesülése szerint a produkcióját jóval korábban, már napokkal az élő adás előtt vették fel. A közönség székeibe ezúttal fizetett statisztákat ültettek, őket is csak a harmadik sorig. A Bors olvasó riportere szerint a nézők csak Stohl Buci vetített hasonmását láthatták, hallhatták a szombati adásban, ez a magyarázata annak, hogy nem is tapsoltak olyan lelkesen, mint szoktak, ugyanis nem volt kinek. Stohl András szabadulása óta most először szerepelt az RTL Klub képernyőjén, és több mint valószínű, hogy hamarosan viszontlátjuk valamelyik műsor házigazdájaként.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek