Celeb

Reagannel is szexelt a tini Taylor

Bors

Létrehozva: 2012.10.13.

Elizabeth Taylor állítólag nem vetette meg a gruppenszexet. Az egykori szexbomba már tizenöt évesen Reagennel bújt ágyba, de viszonya volt Kennedyvel is – állítja egy botránykönyv.

Több mint egy éve, hogy a viharos magánéletű egykori szexbomba, Elizabeth Taylor meghalt, de úgy tűnik, holtában sem nyugodhat békében. Danforth Prince és Daewin Potter jegyzik azt az új, nem éppen hízelgő életrajzot róla, amelyben többek között azt állítják, hogy az igéző tekintetű szépség nem vetette meg a gruppenszexet.

Mi több, húszéves sem volt, amikor állítólag Robert Stack színésszel és John Fitzgerald Kennedyvel bújt ágyba. Jackie Kennedy, az elnök felesége a pletykák szerint egész életében gyűlölte a szexbomba Taylort, ugyanis meggyőződése volt, hogy a férje a színésznő szeretője. És ha ez nem lenne elég, a könyvben leírtak szerint Liz Taylor megsúgta egy barátjának, hogy Ronald Reagan színésszel és későbbi elnökkel is szerelmi viszonya volt – még tinikorában.

– A Hollywood Hills-i otthonában csábított el. Alig bírtam palástolni az izgalmat, remegett kezem-lábam. Reagan úgy bánt velem, mint egy felnőtt nővel – állítólag ezt mondta Taylor az első légyottról, de további részleteket is elárult, méghozzá azt, hogy fiatal kora ellenére szívesen átvette a kezdeményezést. – Először a kanapén ücsörögtünk, és úgy tűnt, mintha tartana tőle, hogy megtegye az első lépést. Úgyhogy megtettem helyette én. A szófa nagyon nyikorgott alattunk, így aztán átmentünk a hálószobába – áll még a botrányszagú könyvben, amely szerint az állítólagos liezon 1947-ben történt, amikor Reagan 36 éves volt, Taylor pedig mindössze tizenöt!

Az Elizabeth Taylor privát életét boncolgató mű felsorol még számos hírességet, akikkel köztudottan együtt volt hosszabb-rövidebb ideig a filmcsillag, a Daily Mail pedig megkereste a családját, hogy kommentálják a könyvet, ám ez idáig nem kaptak választ. Ugyanakkor a színésznő tavaly előkerült titkos naplója olyan pikáns történeteket tartalmaz – többek között, hogy Taylornak Marilyn Monroe-val is viszonya volt –, hogy nem kizárt, a most megjelent biográfiának tényleg van valóságalapja.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek