Celeb

Veszélybe került Kapócs Zsóka premierje

B. M.

Létrehozva: 2012.09.17.

Kapócs Zsóka az Operettszínházban is szeretné bizonyítani, hogy igenis színpadra termett. Ám úgy tűnik, a kulisszák mögött az ellendrukkerek is megjelentek. Állítják: nem készült fel a szerepre.

Kapócs Zsóka boldogan és büszkén osztotta meg rajongóival, hogy az Operettszínházban a Rómeó és Júlia című darabban mutathatja meg elôször művészi tehetségét. Csakhogy a Bors úgy értesült, előfordulhat, hogy mégsem léphet a világot jelentő deszkákra.

– Még nincs kész a szerepre. Hiába van jó hangja, ha a darabban nem találja a helyét, akkor megette a fene az egészet. Ráadásul Zsóka a premier előtt meg is betegedett, kihagyott pár próbát, és egyelőre a kollégákkal sem tudta még igazán elfogadtatni magát – mondta a Borsnak egy bennfenntes.

Mint ismert, Kapócs Zsókának régi álma, hogy végre elfogadják színésznőként és énekesnőként is. Többször panaszkodott, hogy milyen sokat küzdött ezért, ám hiába: sokan a mai napig nehezen tudják elfelejteni, hogy a szépségiparból érkezett. Úgy tűnik, ugyanez a helyzet az Operettszínházban is.

– Kapócs Zsóka anyaszerepet kapott, hiszen Montague-nét, Dolhai Attila, azaz Rómeó édesanyját játssza, amely alkatilag neki való, a hangja megfelelő mélységű – szögezte le lapunknak a külföldön tartózkodó Kerényi Miklós Gábor direktor, aki elismerte: a színésznő betegsége nagyon rosszkor jött.

– Egyelőre nem tudom, hogyan hátráltatta a betegség Zsókát, nagyon remélem, meggyógyult, és nem lesz akadálya a színpadra lépésének – tette hozzá a direktor, aki azon hírekre, melyek szerint Zsóka még ezenkívül sincs kész a szerepre, így reagált: – Ez nagyon nagy feladat a számára, és óriási lelkesedéssel készül rá. Be kell illeszkednie a színházba mindenféle szempontból. Egy zenés teátrum munkájában nagyon fontos a hang és a személyiség sugárzása. Amikor ez utóbbi a helyén van, akkor megszűnik minden ellenérzés – hangsúlyozta a társulat igazgatója.

Kapócs Zsókát is sikerült elérnünk. – Egy fogászati probléma miatt kényszerültem kihagyni egy napot, de miután nyár eleje óta foglalkozom a szereppel, bízom benne, hogy ez nem vetette vissza beállásomat a musicalbe. Szerencsém van, mert nem csak én vagyok új a darabban. Kalocsai Zsuzsa dajkaként mutatkozik be a szerdai előadáson, s ez erőt ad. Úgy érzem, hogy akivel eddig találkoztam a ­kollegák közül, az elfogadott, ­ és remélem, előadás után ez még inkább így lesz – mondta a színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek