Celeb

Monica Bellucci az olívaolajra esküszik

szabadi

2012. szeptember 3. hétfő 11:45

Lassan belépnek az ötödik ikszbe, de simán letagadhatnának 10–20 évet. Van, aki elismeri, hogy sebészkés tartja karban, van, aki nem. Sorozatunk első részében Monica Bellucci szépségtitkairól olvashatnak.

Hihetetlennek tűnik, de Monica Bellucci már 47 éves, és egyszerűen nem „hajlandó” megöregedni. Pedig amellett, hogy modell és színésznő, kétgyermekes anyuka is, kisebbik lányának két éve adott életet.

Letaszíthatatlan a szexbombatrónról, és ebben semmi meglepő nincsen, ugyanis kora ellenére kenterbe ver jó néhány húszéves szépséget is. Megtestesíti a tökéletes nőt, az arca klasszikusan szép, a teste ott domború, ahol kell, és a haja valódi korona. A szépséges Monica elárulta néhány szépségtrükkjét.

– Az olívaolajra esküszöm – jelentette ki Bellucci, aki magánéletével kapcsolatban roppant szűkszavú, ám ha a külsejéről kérdezik, érthető módon közlékenyebb lesz.

– Mielőtt megmosom a hajamat, az egészet bekenem olívaolajjal, az különösen fontos, hogy a tövére is kerüljön. Húsz percig hagyom hatni, majd leöblítem, és jöhet a mosás. Arra is van speciális módszerem: egy rész sampon, két rész ásványvíz. Jól összerázom, és azzal mosom meg a sörényemet! Hetente csupán kétszer, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben, fölösleges többször. Hajhabot, lakkot, zselét kizárólag akkor használok, ha nyilvános eseményen kell megjelennem. Hozzáteszem, az olívaolaj a legjobb köröm- és kézápoló szerek egyike – részletezte Monica, aki azt is elmondta, nem csak a hajára, méretes keblére is kifejezetten büszke.

– A családomban minden nőnek nagy melle van, de ennek nem örült mindenki annyira, mint én. Pedig szerintem gyönyörűek! – jelentette ki a színésznő, akivel nemigen lehet vitatkozni, pláne, hogy domborulatai természetesek, és noha mára már egy kicsit azért megereszkedtek, még mindig bátran „kiteheti” őket a kirakatba.

Bellucci egyébként a mozgásban sem hisz, így kénytelenek vagyunk elhinni, hogy leginkább a génjeinek köszönhető a szépsége.

– Nem igazán szeretek edzőteremben izzadni, de ha egy szerep kedvéért fogyni kell, arra képes vagyok. Inkább azt csinálom, hogy szűk, fekete ruhát hordok, abban vékonyabbnak tűnök, mint valójában vagyok – nevetett a szépséges színésznő.
 

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

vg.hu

Napokon belül találkozik Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal

ripost.hu

Hét megyére adtak ki riasztást: brutális idő közelít az ország felé

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

hirtv.hu

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

kemma.hu

Tömeges rosszullét a komáromi gyárban: itt vannak a mérési eredmények

origo.hu

Óriási, érintetlen korallzátonyra bukkantak Tahiti partjainál

nemzetisport.hu

Női kézi NB I: a FTC játék nélkül megkapta a Szombathely elleni meccs pontjait

origo.hu

Fiatalkorúak lehetnek teherautó-sofőrök az USA-ban

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az EHF elutasította a németek halasztási kérelmét

origo.hu

Jeff Danielsszel olyasmi történt, ami más színésszel sosem