backstage

Köllő Babett: Három percre a fájdalmat sem éreztem

K. Sz.

Létrehozva: 2018.10.29.

<p>Veréb Tomiék látványos rúdtánccal, Babették kígyóval bűvölték el a zsűrit, ami maximális pontszámmal értékelte a művészi erotikával fűszerezett produkciókat. </p>

Testüket és lelküket is beleadták a péntek esti Csak show és más semmi sztárjai legújabb produkcióikba. A TV2 fülledt percektől sem mentes sikerműsora első igazán szemkápráztató produkciójában Köllő Babett és Koholák Alexandra hastáncolt egy-egy kígyóval a kezében, igencsak szexi öltözetben. 

– Nagyon féltem tőlük, és most se mondanám közelinek a kapcsolatunkat. A szexi ruha a produkció része, színésznőként a testem is a munkaeszközöm. Erre a három percre azt a fájdalmat sem éreztem, ami a lábamban van a múlt heti sérülés óta. A műsor készítői felajánlották, hogy pihenjek és ne csináljam meg a feladatot, de hallani sem akartam róla, hiszen a show-nak folytatódnia kell – mesélte Babett. Erős fájdalomcsillapítókkal tudta teljesíteni a lélegzetelállító produkciót. 

Horváth Évát szexi pomponlányként dobálta Curtis, és a nézők is láthatták, hogy közel a negyedik X-hez, egy másfél éves kisfiú édesanyjaként huszonéves lányok ölnének az alakjáért, ahogy egy rövid sortban repkedett a stúdióban.

– Az alakom titka az állandó rohanás és munka. Kristófot még mindig szoptatom, egy igazi kis örökmozgó, egész nap rohanok utána, néha még enni sincs időm – mesélte Éva. 

A műsort Eke Angéla és Veréb Tamás művészi rúdtánca zárta. A helyszínen ülôk libabőrösen nézték végig a gyönyörű produkciót, melyben Angéla  bájait egy body, Tomiét pedig egy falatnyi nadrág takarta csak. 

– Színészként az egyik legkedvesebb szerepemben, a Mozartban konkrétan anyaszült meztelenül álltam a színpadon. A rúdtánchoz kell a szabad bőrfelület a tapadás miatt. A próbák alatt rengeteg súrlódást, sérülést szereztünk, de a siker kárpótolt minket – mondta Tomi, akik a harmadik adás abszolút győztesei lettek. 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek