Zuglói kokainos gázoló – Ismét drogosan vezetett T. Petra

A vezetéstől eltiltott Petra volán mögé ült, ezúttal amfetamint és marihuánát mutatott ki a teszt.
A vezetéstől eltiltott Petra volán mögé ült, ezúttal amfetamint és marihuánát mutatott ki a teszt.

Ismét kábítószer hatása alatt vezetett az a fiatal nő, aki három évvel ezelőtt bedrogozva gázolt el egy nyugdíjast Zuglóban. Ismeretes: az étteremláncot üzemeltető 27 éves T. Petra Klára 2016-ban fékezés nélkül gázolt el egy 86 éves férfit a Füredi úton. Az üzletasszony ezután áldozatát hátrahagyva, segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről, majd egyenesen egy kozmetikába hajtott, hogy ott műszempillákat rakasson fel magának. A bíróság első fokon 5 és fél évre ítélte Petrát, emellett a vezetéstől is eltiltotta.

A vezetéstől eltiltott Petra volán mögé ült, ezúttal amfetamint és marihuánát mutatott ki a teszt © Csányi Kriszta

Bár a másodfokú eljárás még tart, a 24.hu információi szerint a nőt szeptemberben ismét elkapták vezetés közben, azonban nem csak ezzel szegte meg a korlátozást, hiszen a gyorsteszt eredménye kimutatta, hogy amfetamint és marihuánát is fogyasztott. A Fővárosi Fő­ügyészség közölte: a mostani tetteivel még nincs meggyanúsítva, azonban a szeptemberi ügyére való tekintettel bűnügyi felügyeletét szigorították, eddig ugyanis Budapestre korlátozott lakhelyelhagyási tilalom alatt állt.

– A Fővárosi Törvényszék elrendelte, hogy a lakhelyelhagyási tilalmat házi őrizetre szigorítsák – közölte a Borssal Rab Ferenc, a Fővárosi Törvényszék helyettes szóvivője. A bíróság döntése egyelőre még nem jogerős. Ha végleges szakértői vélemény is megerősíti a gyorsteszt eredményét, akkor ismét letartóztatásba helyezhetik a gázolót.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors