Zsákba csomagolta és egy ruhásszekrénybe rejtette kisbabáját a horroranya, megrázó, mivel indokolta tettét – 18+

Életveszélyes állapotban találtak egy hathónapos csecsemőt Oroszországban. Édesanyját, a 37 éves Yulia Zykovát letartóztatták, végül bevallotta, miért kínozta gyermekét.

A kisbabát egy ismerős fedezte fel, miután egy ruhásszekrény felől érkező gyereksírásra lett figyelmes. Mint kiderült, a csecsemőt 13 éves bátyja tartotta életben, miután anyja megtagadta az újszülött táplálását.

39 yaşındaki Yulia Zykova, tecavüzüne uğradığı kocasından dünayaya gelen bebeğini akılalmaz bir işkenceye maruz bıraktı....

Posted by Ankara Sözleri on Tuesday, October 20, 2020

Vallomása szerint az asszonyt férje rendszeresen erőszakolta, a bántalmazások során egyszer teherbe is esett. Zykova a nem kívánt terhességet nem szakította meg, helyette megszülte gyermekét, majd azt hazudta fiának, hogy a kisbaba egy ismerősüké, aki azt kérte, gondoskodjanak róla, de ne beszéljenek róla senkinek.

A tininek fogalma sem volt róla, hogy saját kishúgát tartja életben napról napra.

Az asszony szexuális erőszakkal kapcsolatos vádjait tagadta a férj, ám miután hazugságvizsgáló mellett vallott, kiderült: a férfi rendszeresen szexuálisan zaklatta feleségét.

A hathónapos kislány jelenlegi állapotáról nincs információ, de mivel halálát sehol sem említik, úgy tűnik, sikerült megmenteni az életét.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors