Tüneményesek: Mindent IS együtt csinál az egyéves kisfiú és bolyhos kutyabarátja – Cuki fotók

A kutya az ember legjobb barátja, és ezt az egyéves Cody is így gondolja. Édesanyja, Jemma Waine rendszeresen oszt meg fotókat kisfiáról és a család kedvencéről, Enzóról. Az angliai Aldershotban élő 30 éves anyuka szerint a páros elválaszthatatlan egymástól.

A hároméves cockapoo, azaz cocker spániel és uszkár keverékéből kitenyésztett kutya rögtön elfogadta a tavaly szeptemberben született kisfiút. Az ebet azonnal kíváncsivá tette a kórházból hazaérkező csöppség.

Enzo már kölyökkora óta találkozott kisgyerekekkel az unokahúgaimnak és unokaöccseimnek köszönhetően, így nem féltünk attól, hogy bemutassuk őt Cody-nak. Nem is volt mitől tartanunk, rögtön egymásra találtak – mesélte a The Sunnak Jemma.

Enzo nemcsak az olyan hétköznapi dolgokban vesz részt közösen Cody-val, mint a tévénézés, de a kisfiú életének eddigi meghatározó pillanatainál is ott volt.

Ez is érdekelheti

Ez a kutya nyerte az idei lustaság-versenyt - videó

Cuki pillanat: ennyire örült a menhelyi kutyus, hogy 500 nap után gazdára talált - videó

Ez aztán az életképes kutya: kizárták a lakásból, erre fogta magát, és becsöngetett - videó

Enzo minden nagy pillanatnál ott lesz Cody életében. Mellette volt akkor is, mikor elkezdett mászni, meg az első születésnapjánál. Biztos vagyok benne, hogy ez a kötelék akkor is megmarad köztük, mikor Cody már idősebb lesz – mondta a kisfiú édesanyja.