Meglepő tippet árult el egy ausztrál nő a Facebookon: szerinte ugyanis a tökéletes rántotta titka nem más, mint hogy a tojásokat feltörésük után egy sűrű szövetű szitával le kell szűrni. Állítása szerint így megszabadulunk a tojásban lévő víztől, amitől a rántottánk íze gazdagabb lesz – írja a Daily Mail Australia.
A rántotta egyébként szinte minden házi séf munkásságának sarokköve. Míg Gordon Ramsay szerint a hőmérséklet a titok – a lehető legalacsonyabb hőfokon kell készíteni –, addig az amerikai tévés sztárszakács, Alton Brown egy teáskanálnyi majonézre és ugyanannyi vízre esküszik – ami ugyan a rántotta ízében nem érződik, ám sokkal selymesebbé teszi a végeredményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.