Titokzatos szőke fuvarozza Stohlt – fotóval

Még az ittasan karambolozó színész kollégái sem tudják, ki az a csinos nő, aki nap mint nap nagy odaadással és türelemmel áll a jogosítványától megfosztott színész-műsorvezető rendelkezésére.
Még az ittasan karambolozó színész kollégái sem tudják, ki az a csinos nő, aki nap mint nap nagy odaadással és türelemmel áll a jogosítványától megfosztott színész-műsorvezető rendelkezésére.
Stohl András a balesetét követően szinte minden munkáját elvesztette, egyedül talán a Nemzeti Színházban számíthat állandó jövedelemre. Nyolc évvel ezelőtt rettenetes karambolja után – bár erősen fogadkozott – nem tanult a hibáiból. Akkor is ugrott a jogosítványa, s kenyéradója segítette ki a rendkívül elfoglalt műsorvezetőt. Bucit taxi hozta-vitte a munkáira, s haza. A mostani, ittasan, kábítószer hatása alatt elszenvedett baleset után az RTL-re már nem számíthat ez ügyben, de úgy fest, tanult az esetből.Stohlt az elmúlt napokban rendre egy csinos szőke nő társaságában látják a Nemzeti Színház környékén. A Bors fotósa Stohlt először a János vitéz bemutatója után kapta lencsevégre a titokzatos hölggyel. A színész és a szőke nő megvárta, míg szinte mindenki távozik az épületből, majd Stohl kiküldött egy fiatalembert a művészbejáró elé, hogy nézze meg, tiszta-e a levegő. Csak ezt követően mentek sietve a hölgy parkolóban álló kocsijához, miközben igyekeztek tisztes távolságot tartani egymástól. A volánt ezúttal Stohl engedte át kísérőjének.

– Rendszeresen látjuk Bucit, ahogy beszállnak a szőke hölgy autójába. Nem tudjuk, hogy ki az, de mondhatom, itt mindenki örül, mert azt tapasztaljuk, komolyan veszi, hogy nem iszik és nem vezet – mondta lapunknak a színház egyik neve elhallgatását kérő dolgozója.

Hogy ki lehet a titokzatos szőke hölgy, egyelőre nem tudjuk. Színházi és tévés berkekben, úgy tűnik, ismeretlen. Csak az biztos, hogy fürge kisautójával nap mint nap nagy pácba került színész segítségére siet.
Bors