Tévével a fején hagy kéretlen ajándékokat a szomszédai ajtajában a tévéfantom – videó

Egy titokzatos amerikai, akinek a kilétét sűrű homály fedi, régi tévével a fején osztogat bizarr ajándékokat a szomszédainak.

A fantom kilétét sűrű homály fedi © People/videó

A virginiai férfi már legalább ötven ház tornácán hagyott az éj leple alatt régi képcsöves tévékészülékeket, de senkinek sem sikerült eddig lelepleznie. Sokan nem is örülnek a kéretlen meglepetéseknek, így riasztották a rendőrséget a bizarr esetekhez, de a nyomozók egyelőre szintén tehetetlenek.

– Valójában egy kicsit vicces, de ugyan akkor elég rémisztő is. Nem tudom, mit akarhat, lehet csak figyelemre vágyik, vagy szimplán csak mosolyt akar csalni az emberek arcára. A baj csak az, hogy ezeknek a készülékeknek már senki sem veszi hasznát, inkább csak bosszúságot okoz az elszállíttatásuk – mondta az egyik szomszéd, aki szintén kapott már egy 3 dolláros tévét ajándékba.

Több környékbeli kamerákat szerelt fel a bejárati ajtaja fölé, hogy lássa, ki viszi oda készülékeket. Ekkor derült ki, hogy a titokzatos fantom tévével a fején hagyja a tornácokon az ajándékokat.

(via)

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors