Támadnak a mínuszok, ilyen időnk lesz jövő héten

Vasárnap foltokban ködös, párás lehet a reggel, majd napközben az ország délkeleti felén megnövekedhet a réteges felhőzet, máshol inkább csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Csapadék nem várható. Északnyugaton és keleten, északkeleten többfelé megélénkülhet a déli-délnyugati szél. Hajnalban -8, -2, délután 4-9 fokot mérhetünk.

Hétfőn már mindenhol több lesz fölöttünk a felhő, kevesebb napsütésre számíthatunk. Gyenge eső csak helyenként fordulhat elő. A szél gyenge, mérsékelt marad. Reggelre pára, foltokban köd képződhet. Hajnalban -5, +1, napközben 4-9 fok fok várható.

© MTI

Kedd reggel ismét lehetnek ködfoltok, majd napközben kevés felhő, sok napsütés ígérkezik. A légmozgás nem lesz jelentős. A többfelé fagyos reggelt 5-10 fokos maximumok követik.

Szerdán sokfelé indulhat ködösen a nap, és napközben is maradhatnak tartósan ködös, szürke tájak. Máshol sok napsütés ígérkezik. Kora reggel -5, +1, délután 2-9 fok várható. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél.

Csütörtökre országszerte beállhat a hidegpárna, nyirkos idő, délután is mindössze 1-6 fok valószínű.

(via)

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors