Szívszorító videó: így gyászolnak a kalandparkban szörnyethalt 15 éves keszthelyi diák társai

Diáktársak, szülők és pedagógusok gyertyagyújtással emlékeztek meg arról a 15 éves diákról, aki a gyöngyösfalui kalandparkban vesztette életét tegnap. Mint azt megírtuk, egy diákokból álló kirándulócsoport tartózkodott az egyik kötélpályán, amikor a fatörzs, amire a kötelek és a pallók voltak rögzítve, kidőlt.

A megemlékezésről a Keszthelyi Televízió osztott meg megható videót a Facebook-oldalán. Ott azt írják, a közösségi médiában többen megerősítették, hogy a helyi Vajda János Gimnázium egyik osztálya az érintett.

Meghalt egy vajdás diák egy Vas megyei kalandparkban

Életét vesztette egy vajdás diák egy Vas megyei kalandparkban Csütörtök délután súlyos baleset történt a Vas megyei Gyöngyösfalu kalandparkjában – írta meg a vaol.hu. A portál információi szerint egy keszthelyi iskolás csoport az érintettje a halálos kalandparki balesetnek Gyöngyösfaluban. A csoport a kötélpálya elején tartózkodott néhány méter magasságban, amikor a fatörzs, amire a pallók és a kötél rögzítve volt, kidőlt. Egy 15 éves fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal, a helyszínen meghalt, esély sem volt a megmentésére, az élettel összeegyeztethetetlen sérülései voltak. Egy másik, 16 éves fiatalt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A Vas megyei hírportál úgy értesült, hogy többen is leestek, de ők nem sérültek meg. A közösségi médiában többen megerősítették, hogy a Vajda János Gimnázium egyik osztálya az érintett. Az esti órákban számos diák, szülő és pedagógus gyújtott gyertyát és rótta le kegyeletét a tragikus balesetben elhunyt tanuló előtt. Együttérzését fejezte ki közösségi oldalán Keszthely polgármestere. Nagy Bálint úgy fogalmaz: ”Megrendülve értesültem arról a tragikus hírről, hogy a mai napon balesetben életét vesztette egy tanuló a Vajda János Gimnáziumból. Fájdalmas volt látni a gyászoló gyerekeket az iskola előtt, ma este. Mélyen együtt érzek a családdal.”

Közzétette: Keszthelyi Televízió – 2020. október 22., csütörtök

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors