Napi háromszor maszturbál a dögös anyuka: „Az orgazmus nekem olyan, mint másnak a víz, létszükséglet!” - 18+ fotók

Napi háromszor maszturbál az a 32 éves édesanya, akinek állítása szerint legalább akkora szüksége van az orgazmusra, mint más embernek a vízre. Elmondta, nincsenek beteges vágyai, nem lép félre, egyszerűen csak kielégíti a szexuális szükségleteit.

Az angliai Buckinghamshire-ben élő Tracy Kiss azt írja blogjában: Ő személy szerint 2-3 alkalommal maszturbál naponta.

Elismerem, hogy ez magas számnak tűnhet

- idézi a DailyStar a 32 éves nőt.

Mindannyian különbözőek vagyunkk, és különböző szexuális vágyakkal rendelkezünk. De én megállapítottam magamról, ha nincs orgazmusom az este, képtelen vagyok rendesen pihenni és aludni, a szexuális feszültségem legalább annyira ébren tart, mint egy kávé vagy egy energiaital.

A nő már szakemberhez is fordult, de elmondta, nem betegesek a vágyai: Bár szükséglete nagyobb, mint a párjáé, nem lép férre, és maszturbálni sem furcsa helyeken szokott, egyszerűen csak otthon, a négy fal között kielégíti vágyait.

Most pedig azért, hogy másokat is maszturbálásra ösztönözzön piacra dobta saját hüvelyének mintájára készített szexjátékát.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors