Megrázó videó: utolsó erejével a vírustagadóknak üzent a roma blogger, néhány órával később meghalt

Tegnap életét vesztette a Szlovákiában ismert és népszerű roma származású blogger, Jozef Kmeťo. A 47 éves férfi hétfőn reggel még Facebook-oldalán megosztott egy felvételt, amelyben felszólította az embereket, hogy vegyék komolyan a koronavírust, ugyanis ő maga nagyon nehezen viseli.

– Drága barátaim! Ne hagyjátok magatokat befolyásolni olyan emberek által, akik nem hisznek a koronavírusban. A covid-19 következményeinek élő példája én vagyok.

Nagyon örülnék, ha végre seggbe rúgnák azokat, akik azt hiszik, hogy a koronavírus csak egy kis influenza, mert ez nem igaz.

A legrosszabb, hogy az ártatlan emberek fizetnek rá erre. Nem tudom, mi lesz velem, de el akartam ezt mondani. Ne hagyjátok magatokat befolyásolni, védekezzetek, fertőtlenítsetek és viseljetek szájmaszkot. Hamarosan jön értem a mentő, mert a légzésem nagyon-nagyon leromlott és borzalmas állapotba kerültem.

Látjátok, hogy ez is megtörténhet. Ide jutott egy ember, én, aki soha nem becsülte alá a koronavírust és annak következményeit. Szorítsatok értem, küldjetek erőt, ha még bármilyen erő segíthet itt

– mondta a blogger, akinek videóján jól látni, hogy valóban súlyos állapotban van, hiszen nehezen lélegzik, köhög és nem tud összefüggően beszélni.

Ez is érdekelheti!

Akadályozzák a járvány elleni harcot a vírustagadók

Csömöri volt a férfi, aki azt terjesztette, hogy a koronavírus kamu, majd belehalt a betegségbe

Mi történt? Vírustagadó posztot terjeszt Jolly

Megható: videóban kért segítséget a 104 éves skót hölgy azért, hogy halála előtt láthassa a szeretteit

Követőinek elmondta, hogy két órája a mentőkre vár, akik kórházba szállítják őt, ám Kmeťo a videó közzététele után hat órával a kórházban elhunyt. A hírek szerint a férfinek voltak más egészségügyi gondjai is, ám végül a koronavírus és annak szövődményei okozták halálát.

(via)

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors