Már most felgyújtották a karácsonyi fényeket, hogy felvidítsák a szomszédokat

A skóciai Hamiltonban Ian Cochranék háza már most, október elején ünnepi díszben pompázik. A házaspár úgy döntött, hogy habár még két és fél hónap van karácsonyig, ezekben a nehéz időkben ezzel is mosolyt próbál csalni a környéken lakók arcára.

Ian és Helen úgy gondolta, ezekben a nehéz időkben is kell egy kis vidámság © Northfoto

Ian és Helen egyébként már 35 éve, minden decemberben fölszereli a fényfüzéreket és a díszeket, aminek az egész szomszédság a csodájára jár. Ezt az élményt akarták most egy kicsit meghosszabbítani.

Már szeptember elején gondoltam rá, hogy ahogy egyre rövidülnek a nappalok, sokan lehangolódnak, és magukba fordulnak. Ezért előrehoztuk a díszítést, és örülünk, hogy korosztálytól függetlenül mindenkinek tetszik – mesélte a házigazda, aki már maga is nagypapa, ezért átérzi, milyen nehéz, amikor a családtagokat elválasztja egymástól a világjárvány. Hiszen sokan – óvatosságból – hónapok óta nem ölelhették magukhoz a gyermekeiket és unokáikat.

A szomszédok imádják a fényárban úszó házat © Northfoto

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors