Aktuális

Lássuk, mit ígérnek a csillagok a következő hétre

Címkék
horoszkóp

Bors

Létrehozva: 2020.04.19.

A Nap és a Szaturnusz, valamint a Merkúr, a Plútó és a Jupiter barátságtalan fényszöge miatt akadályok és korlátozások, jogi és pénzügyi nehézségek felbukkanására számíthatunk. Tereljük el figyelmünket a csalódásainkról, és tanuljunk meg együtt élni a bizonytalansággal.

Harsányi Gábor: Félek a magánytól

Személyemre szóló horoszkópot még nem készítettek – mondta Harsányi Gábor színész.

Az Ikrek jegyében születtem, így a magányt nagyon nehezen viselem, sőt félek is tőle. Közvetlen vagyok, barátkozó, a gondolataimat, az érzéseimet szeretem megosztani. Az Ikrek beszédes természete nálam nagyon korán kialakult. Már az óvodában is félelem nélkül szerepeltem.

A pályámon először írónak készültem. Az egyik, gimnáziumban írt novellám nyert egy rádiós pályázaton, aminek dramatizált változatában az általam megálmodott figura megszemélyesítője Bodrogi Gyula volt.

Az Ikrek jegyű türelmetlen, én sem szeretem az unalmas dolgokat, lépést tartok a korral, számomra az internet használata természetessé vált. Körül-belül öt-hat színdarabom fut az országban, aminél sokban magam is játszom, és ez most leállt, de itt ülök a gép előtt és megpróbálom az embereket felvidítani a Facebook-oldalamra feltett videóimmal.

Jellemző rám a mozgás szeretete. 1968-ban egy film kapcsán elkezdtünk karatézni Darvassal, Husztival, Bujtorral, és én ott is ragadtam. Egydanos fekete­öves mester vagyok, aki a formagyakorlatokat ma is végzi. Szellemileg is friss vagyok. Több ezer, bármikor elővehető oldal van bennem tv-sorozatokból, színházi szerepekből, még az Amerikában játszott saját angol nyelvű darabomból is, amiben szereplőként is jelen voltam.

Tele vagyok tervekkel. Aminek örülök, hogy a húsz éve alapított színjátszó stúdióm irányítását tíz éve át tudtam adni a lányomnak.

Kos március 21.–április 20.

Szerelem: időnként kétkedés suhan át az agyán. Meglehetősen kiterjedt baráti és rokoni körében rengeteg a félresikerült kapcsolat, és a saját élete is bővelkedik csalódásokban. A munkahelyváltás, az anyagi bizonytalanság, a főnökével való viták a héten repedésekre vezethetnek legfontosabb kapcsolatában.

Karrier és pénz: ha közös vállalkozásról van szó, nem téved, amikor valami azt súgja önnek, hogy beleköpnek a levesébe. De az sem kizárt, hogy azok is feltűnnek a láthatáron, akik az ön kapcsolataiból szeretnének hasznot húzni. Ha nem ért egyet főnöke vezetési stratégiájával, úgy érezheti, ideje változtatnia vagy saját lábára állnia. 

Bika április 21.–május 20.

Szerelem: nem az ön dolga megvalósítani partnere titkos vágyait, ne akarjon megfizetni valakinek, aki még azt sem érdemli meg, hogy miatta marcangolja önmagát. A nagy szerelemre még várnia kell, de lezárhatja magában a rossz kapcsolatokat és az exeket. Amint ezt megtette, a nagy ő sem várat magára.

Karrier és pénz: a hét első felében bármennyire igyekszik is, nem tud főnöke kedvében járni, de megbánhatja, ha    emiatt inkább megfutamodik és felmond. Meg kell tanulnia rugalmasabban kezelni a problémát. A hét második felében viszont önállósodhat, vagy olyan projekteken dolgozhat, amelyek tele vannak kihívással.

Ikrek május 21.–június 21.

Szerelem: ne torzsalkodjon az anyagiakon, de a héten kiderülhet, hogy kedvese vagy élete párja remek üzletember lehetne, ha történetesen arra a pályára adná a fejét. Mivel a családja iránt érzett elégedetlensége káros feszültségeket kelthet önben, jó, ha lépéseket tud tenni a hozzátartozóival való megbékélés irányába.

Karrier és pénz: ha ön nem kér kölcsön senkitől, akkor másnak is csak megfelelő garancia esetén adjon, és csak akkor, ha az illető megbízható és valóban rászorul. Megeshet, hogy meg kell menteni a céget, mert sok ember állása függ a fennmaradásától. Ezért egy kíméletlen cápa ellen sincs ellenvetése, ameddig az ön oldalán áll.

Rák június 22.–július 22.

Szerelem: talán még sosem használta ki egyetlen partnerét sem, fordítva már inkább megtörténhet. Ha úgy dönt, hogy felvállal valakit, akkor az nem egy olyan hatalomvágyó alak lesz, mint amilyen jelenlegi társa. Jelenjen meg olyan helyeken, ahol a nagymenők összejönnek – hasznos kapcsolatokat építhet!

Karrier és pénz: figyelje meg, hogyan dolgoznak kollégái, mivel elégedettek, és mitől rázza ki őket a hideg! Ha nem szeretnek locsogni, akkor e-mailben keresse meg őket. Amellett, hogy elvégzi a dolgát, jó, ha a pénzügyi változásokkal is képben van. A hét végén egy előnyös üzleti társulással rendbe hozhatja cége anyagi ügyeit.

Oroszlán július 23.–augusztus 23.

Szerelem: sokat dolgozik, keveset szórakozik, ez nem illik társaságkedvelő énjéhez. A magánélete is kárát látja. De az sem kizárt, hogy a párja tölti idejének nagy részét a „riválissal”, vagyis a munkával. És gondolja végig, vajon nem a pénz és az üzleti érdek áll-e egyik kollégájának a közeledése mögött?

Karrier és pénz: változások, új szabályok a munkában, amelyeket nagyon nehéz feldolgozni, mert ez a régi módszerekkel való szakítást igényel. Kiderülhet, hogy önt és a partnerét semmi más nem köti össze, mint az üzleti érdek. De anyagi ügyekben nem hagyatkozhat a reményre, most kizárólag csak a tényekben és a számokban higgyen.

Szűz augusztus 24.–szeptember 23.

Szerelem: szép, szép, ha sok a pénze, no de ha ennyit kell érte robotolnia, és a magánéletére sem marad ideje, akkor a társa köszöni szépen, de ebből nem kér. Megismerkedhet valakivel, aki megvet mindenféle konvenciót. De hamar kiderül, hogy ez az izgalmas személyiség kiszámíthatatlanságot takar.

Karrier és pénz: annyira ragaszkodik a hagyományos módszerekhez, hogy a nyereség szinte kizárt. Szakmai tevékenysége során korlátozva érzi saját szabadságát, netán gondot okozhat az is, hogy nincs megelégedve a munkából származó jövedelmével. Próbáljon ki valami szokatlant, ami közelebb viszi a problémamegoldáshoz!

Mérleg szeptember 24.–október 23.

Szerelem: kapcsolata egyfajta üzleti szerződés, amelyet közös elképzelésekre alapoznak. Csapatmunkát feltételez, és hosszú távú célok elérésére irányuló törekvést. De kiderülhet: kedvese le van égve, a pénzszűke miatt egyre gyakoribbak a viták, és mindketten a másikat hibáztatják a kialakult helyzetért.

Karrier és pénz: ne vegyen ingatlant, ha a tulajdonjog nincs tisztázva! Válás esetén érvényesítse az anyagi érdekeit, de arra is ügyelnie kell, hogy a hivatalos iratok rendben legyenek. Valaki megorrol önre, s ha ön és a partnere belevágnak együtt egy közös vállalkozásba, ragaszkodjon a formális társasági szerződéshez.

Skorpió október 24.–november 22.

Szerelem: az egyetlen jó megoldás, ha olyan partnert választ, akinek személyisége összhangban van a karrierje által támasztott követelményekkel. Ha mindketten a karrierjükből akarnak elégedettséget meríteni, de egyikük sem akar otthon maradni, akkor a családi élet, az otthon kényelme nem tartozik a prioritások közé.

Karrier és pénz: fokozódik a nyomás, állandó feszültségben él, az otthon végzett munkát börtönnek érzi, és nem lesz kíméletes senkivel. Kendőzetlenül elmondja a véleményét. Főnöke nyomást gyakorol önre, és számon kéri, miért nem teljesítette, amit előírt. Ne szálljon szembe vele, de most a közlekedésben is önuralomra van szüksége.

Nyilas november 23.–december 21.

Szerelem: kapcsolata anyagi viták, kommunikációs zavarok, félreértések lehetetlen elvárások miatt futhat zátonyra. Ahelyett, hogy elbújna a jópofa bemondásai mögé, válságtervet kell kidolgoznia kapcsolata megmentésére, de nem alkalmas a hét arra, hogy a párjával őszintén beszéljen problémáiról.

Karrier és pénz: kedvesére sokat költ, vagy olyasmivel foglalkozik, ami túl veszélyes ahhoz, hogy állandó kedvteléssé váljon, így nem érdemes sok pénzt áldozni rá. Ha közös vállalkozásba kezdett a társával, aki nem engedi, hogy az engedélye nélkül bármilyen döntést meghozzon, akkor sürgősen dolgozza ki kiugrási stratégiáját.

Bak december 22.–január 20.

Szerelem: a távmunka alig hagy időt a családi életre, a céges ügyek is megakadályozzák, hogy ki­egyensúlyozott kapcsolatban éljen. Ám a hét végén élvezni akarja az élet szórakoztató oldalát, és kihívásokra is szüksége van. Megkíván valakit, aki jól áll anyagilag. Ha csak futó kaland lehet számára, azzal is beéri.

Karrier és pénz: gondot okozhat, hogy a hét közepén nem jut hozzá ahhoz az összeghez, ami kihúzhatná a bajból, így továbbra is takarékosan kell élnie. Ahhoz, hogy forgásban tartsa vállalkozásának kerekét, nemcsak takarékoskodnia, hanem költenie is kell. A szerencsejátékokban viszont a hét végén mázlija lesz.

Vízöntő január 21.–február 19.

Szerelem: a partnere (hitvese) és rokonai is úgy érzik, hanyagolja őket, ezért bizonyítsa be, hogy még mindig fontosak önnek. Eddig talán úgy gondolta, hogy élheti az életét anélkül, hogy komolyan törődnie kellene valakivel, de nagyot téved. Nem futhat el a társával és a családjával kapcsolatos felelősség elől.

Karrier és pénz: az önre jellemző eleven észjárás hátránya, hogy nem mindig tudja befejezni, amibe belekezdett. Hányszor késett már el egy megbeszélt találkozóról? Tegyen meg mindent azért, hogy főnöke és tárgyalópartnere ne találhasson önön fogást! Otthonában a „csináld magad” mozgalom 26-a táján rémálommá válik.

Halak február 20­.–március 20.

Szerelem: van egy csomó szakmai és üzleti kapcsolata, de ők nem olyan barátok, akiknek alkalomadtán kiöntheti a szívét. Kapcsolatát anyagi és kommunikációs zavarok, túlzó követelések jellemzik. Szingliként pedig nem akar olyan személlyel kezdeni, aki nem az előkelő, befolyásos és pénzes körökhöz tartozik.

Karrier és pénz: néhány nem várt kiadás felborzolja az idegeit, ezért fontosabb kapcsolatai az anyagiak befolyása alá kerülhetnek. Még a hét végén is gyakran kommunikál kollégáival az interneten. Sokat profitálhat abból a tulajdonságából, hogy érdeklődését villámgyorsan képes más irányba terelni, egyik témáról a másikra átállni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089698_auto_resized.png
origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711703412
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083461_auto_resized.png
metropol.hu

„Gáborékat hagyd békén! Neki is jár a boldogság” – Tóth Gabi válaszolt a provokálónak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086801_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megmutatta: ez a piszok jóképű férfi Sydney van den Bosch vőlegénye

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086128_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711703412
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711703412
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/1SWzGq3QsizyH5iPB4Vk8natZWSvqGt3PPUISscQeJo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk3N2NkOTk0MzY5MzQzOWM5YzY5ZmYyZjk5YTA2Zjhi.jpg
Megindító

„Boldogan mutatta a nap végén az összegyűjtött csokitojásokat” - húsvétra is feldíszítette a családja a kiskamaszként elhunyt Dominik sírhelyét

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/72Cjs82PCBFRY-f_4a-SA4Qf8FwuQl3cYT0qo2nU9Bo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiNDhiYmViYjhlNjRmOWM4NmQ0YWUyNTExYTQ1NTlk.jpg
Tragédia

Robbanás történt Budapesten: egy ember meghalt, többen megsérültek