Aktuális

Olaszországi gyerekgyilkosság: Katalin a tragédia előtt már két napja nem evett

Kóré Károly

Létrehozva: 2021.10.11.

<p>Több dolog is közrejátszhatott abban, hogy B. Katalin kegyetlen módon megölte saját kisfiát, Alexet - legalábbis ezt állítja a Bors informátora. László szerint a kétéves kisfiú anyja valósággal könyörgött az apának, hogy a bírói végzésben megállapított időn túl is láthassa az ideiglenesen a férfinél elhelyezett gyermekét.</p>

Mint arról lapunk beszámolt, B. Katalin azután vitte Olaszországba a kétéves kisfiát, hogy a bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el Alexet.
Az egykori pornószínésznő a védtelen kisfiút több késszúrással megölte, a halott gyermekéről fotót küldött több családtagjának, végül egy élelmiszer-áruház pénztári futószalagjára fektette a kisfiú élettelen testét..

Katalin kétségbeesve kért segítséget

A cikksorozatunk hatására felkereste szerkesztőségünket az a férfi, aki vélhetően az utolsók között beszélt Katalinnal a gyilkosság előtt.

- Három hónappal ezelőtt ismerkedtünk meg egy Facebook-csoportban, és hamar világossá vált számomra, hogy Katalin teljesen el van keseredve.

Szeretett volna harcolni a fiáért, úgy érezte, hogy a volt élettársa mindenképpen el akarja venni tőle a közös gyermeküket. Rengeteg dokumentumot és hanganyagot átküldött nekem, többek között az egyik közte és a gyermek apja, Norbert közti telefonbeszélgetést is – mondta László, majd elárulta, mik hangzottak el.- Katalin valósággal könyörgött a volt élettársának, hogy a bírósági végzésben megállapított időtartamnál többet láthassa a fiát – mesélte a férfi.

Felügyelet mellett láthatta volna a gyereket

A Pesti Központi Kerületi Bíróság végzése értelmében az anya egy napon belül köteles lett volna Alexet a ruházatával és a szükséges ingóságaival együtt átadni az apának. Az anyának felügyelt kapcsolattartási jogot állapítottak meg minden második péntekre három óra időtartammal a Család és Gyermekjóléti Szolgálat hivatalos helyiségében.

- Az apa semmi jót nem ígért Katalinnak, miközben az anya úgy érezte, hogy a kisfia rossz helyre kerül. Attól is tartott, hogy Alex egy idő után nem fogja őt megismerni, és valaki mást fog „Anyának” szólítani. Természetesen nem szeretném őt felmenteni a gyermekgyilkosságban, de meggyőződésem, hogy Kati nagyon szerette a kisfiát. Akérmennyire is furcsán hangzik, tulajdonképpen azért végzett a kisfiával, hogy a maga elképzelése szerint megmentse őt! - szögezte le László.

Egy órával a tragédia előtt beszéltek utoljára

- A tragédia előtt alig egy órával beszéltem utoljára Katalinnal. Elmondta, hogy két napja nem evett, mert nem volt rá pénze, de Alexet ellátta. Nem tűnt különösebben zavartnak, mégis csak arra tudok gondolni, hogy kaphatott egy idegösszeroppanást és elvesztette az önkontrollt. Az utolsó jelentkezése és a halott gyerekről küldött kép között 38 perc telt el. – gondolkodott hangosan László.

Elképesztő történetekkel állt elő a férfi családjáról

- Katalin nem az apának nem akarta oda adni a gyereket, hanem az apai nagyszülőktől féltette. Vad történeteket mesélt a férfi családjáról. Segítséget kért mindenkitől akitől, csak lehetett. Olaszországban is próbált segítséget kérni a régi kapcsolatain keresztül, de semmi nem sikerült neki. Már teljesen reményvesztetten bolyongott. Miután sikerült meggyőzni arról, hogy jobb lenne ha hazajönne, és itt harcolna a gyerekért, felhívta az apát, de mint a hangfelvételekből is kitűnik, egyértelmű elutasítást kapott – zárta gondolatait László.

Az apa szerint telebeszélhették Katalin fejét

A Bors elérte Juhász Norbertet. A gyászoló apa nem tagadja, hogy beszélt Katalinnal a gyermek sűrűbben való láthatásáról.

- Megmondtam neki, hogy majd mindent megbeszélünk, de még nem tudom, mi hogyan lesz. Szerintem valaki azzal tömhette a fejét, hogy egyáltalán nem láthatja majd Alexet – mondta Norbert, aki jól tudja, hogy Katalin oldaláról a férfi családját is különböző durva vádak érik. - Már a történetünk elején butaságokkal állt elő a családomról, de ezek csupán a volt párom pornós múltjából fakadó fantazmagóriák.

Ismerősei, barátai győzködték Katalint

Katalint több ismerőse is megpróbálta rábírni, hogy Alexszel együtt térjen haza Olaszországból. Igyekeztek neki elmagyarázni, hogy uniós tagállamból vagy olyan országból, amelyik tagja a hágai egyezménynek, a gyermeket mindenképpen hazahozzák a hatóságok, ráadásul ő is bűncselekményt követ el.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166160_auto_resized.jpg
origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161123_auto_resized.jpg
life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165792_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17166528_auto_resized.jpg
mandiner.hu

A Magyarországra készülő kínai elnök alaposan odaszúrt az Egyesült Államoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27484_resized.jpg?avcount=1714169710
origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714169710
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714169710
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714169710
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/JFNWf7mmWEpw5pefPCStAvMzjd1iDbJYH6M84_RYm3Q/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzExMmFlY2MyMzQxZTRhZDRiNmQ5MzllNDQzM2MyNWVi.webp
Veszélyes

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai