Ismerőse kikötözte és három napon keresztül erőszakolta az 59 éves nőt

Nemi erőszak vádjával tartóztattak le, majd vettek is őrizetbe egy 52 éves clevelandi férfit. A gyanú szerint Peter Blalock előbb

megkötözte 59 éves, mentális betegségekkel küzdő hölgyismerősét, és miközben három teljes napig úgy is hagyta, több alkalommal megerőszakolta, a félretett pénzét pedig elvette.

Ez is érdekelheti!

Tíz hónapos kislány halt bele, hogy fociedző apja megerőszakolta

Bestiális bosszú – Ahogy kiszabadult, megerőszakolta és élve elégette a tinit, aki miatt börtönbe került

Horror: Térfigyelő kamera rögzítette a kilencéves kislány elrablását

Rendőrkéselés Erdőkertesen: 35 évre csuknák börtönbe Lászlót – Döbbenetes részletek a támadásról

Blalock és áldozata már évek óta ismerték egymást, és a férfi szeptember 1-jén dél körül jelent meg a nő házánál. Miután együtt elmentek vásárolni, a férfi saját lakásához vitte áldozatát, ahol aztán erőszakkal meztelenre vetkőztette, majd a kezeit és lábait az ágyhoz kötözte.

Miközben a következő három napban amikor kedve támadt, megerőszakolta őt, még a nő telefonját is elvette, mellyel egy egyszerű átutalással a nő megtakarított pénzét a saját számlájára utalta. Egyedül azt engedte neki, hogy akinek nagyon muszáj, üzenetet küldjön, de az üzeneteket szigorúan ellenőrizte és meg is fenyegette, hogy senkinek ne szóljon arról, hogy éppen hol van.

Végül szeptember 4-én elengedte a nőt, és miközben éppen autóztak, áldozata kiugrott a mozgó járműből és elfutott. A járőrök a Chester sugárúton és a keleti 70. utca környékén találták meg a rémült nőt, akit a mentők kórházba szállítottak.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors