Horror: átfúrta a fejét a vasrúd, mégsem érzett fájdalmat

Csodával határos módon élt túl egy balesetet egy izraeli férfi. Kamel Abdel Rahman fején átfúródott egy vascső, de hatalmas szerencsével túlélte a horrorisztikus balesetet.
Csodával határos módon élt túl egy balesetet egy izraeli férfi. Kamel Abdel Rahman fején átfúródott egy vascső, de hatalmas szerencsével túlélte a horrorisztikus balesetet.

A 46 éves Kamel Abdel Rahman nemrégiben hazalátogatott a családi házukhoz Jeruzsálemben, amelyen felújítási munkálatokat végeztek. Közben azonban megbotlott, és a második emeletről lezuhant. Ami ezután következett, az maga a horror. A férfi olyan szerencsétlenül esett, hogy egy vasrúd szó szerint átfúródott a fején. Gyakorlatilag ez biztos halál, de Rahmannak óriási szerencséje volt - írja a Daily Mail.

A rúd a férfinak a jobb fülén keresztül hatolt be a koponyájába, és a bal szemüregen át fúrta át jött ki. Rahman nem elég, hogy nem halt meg, még az eszméletét sem vesztette el, sőt, maga kért segítséget.

Nem tudtam mozogni, ezért próbáltam segítséget hívni, kiabáltam. Éreztem, hogy nagy a baj, de nem éreztem fájdalmat. Hogy miért, arra nem tudok magyarázatot adni.

A családja azon nyomban hívta a mentőket, Rahmant pedig rögvest meg is műtötték egy Kelet-Jeruzsálemben található kórházban. Az orvosok szerint óriási szerencséje volt, hogy a rúd nem sértette meg a két agyi artériát, mert akkor biztosan azonnal meghalt volna. Tartottak azonban attól, hogy a vasrúd eltávolítása nagyobb károkat okozhat, mint maga a baleset.

Man has iron rod removed after it penetrated through his head

Kamel Abdel Rahman, 46, fell while at a family flat he was doing construction on An Iron rod punctured a hole in his head from the left ear to his right eye socket Surgeons at Hadassah Medical Center in East Jerusalem safely removed the rod A man who was left with an iron rod penetrating through his head after a building site accident has received life saving surgery.

Két műtétre is szükség volt, a második tíz órán keresztül tartott. Végül azonban minden sikeresen lezajlott, Rahman maradandó károsodás nélkül megúszta a horrorisztikus balesetet, és nagyon hálás az orvosoknak, akik megmentették az életét.