Felkavaró – Anyjuk bomladozó holtteste mellett élt évekig a négy testvér

Rendőrt hívtak négy testvérhez nashville-i lakásukba, miután már jó ideje elmaradtak a lakbér megfizetésével. A kiérkező rendőrtiszt egyenesen sokkot kapott, amikor meglátta, hogy

az emeleti szobában egy ruhakupaccal fedett, bomló holttest van.

Az 56 éves áldozat halálának idejét lehetetlen megállapítani a hulla állapota miatt, de az orvosok úgy saccolják: több éves is lehet.

Úgy tudni, hogy a lakásban tartózkodó 30 év körüli, értelmi fogyatékos testvérek anyjuk kívánságának tettek eleget azzal, hogy magára hagyták az asszonyt.

Az áldozat, Laronda Jolly © Facebook

Egy ágyon hevert a testvérem holtteste, a gyerekei meg egy házban maradtak vele. Jobbak látták, ha azt teszik, amit anyjuk kér: csak hagyják ott feküdni, történjen bármi – nyilatkozta az áldozat testvére, Anthony.

A férfi hozzátette: ép ésszel képtelen felfogni, hogy tudtak egy hullával együtt élni.

Nagyjából két éve nem hallottam a testérem felől, pedig többször elmentem hozzájuk. Akkor az unokaöccseim és unokahúgaim mindig azt mondták, hogy az anyjuk épp alszik, valahogy sosem találkozhattam vele. Biztos vagyok benne, hogy amikor telefonáltunk, nem ő beszélt, inkább az egyik lánya utánozta a hangját.

Folyamatosan hazudtak nekem.

– mondta a férfi.

Anthony szerint a sok hazugság mellett könnyen lehet, hogy testvére valamelyik gyermeke meggyilkolta az édesanyját – ez azonban a holttest bomlásának mértéke miatt valószínűleg sosem fog kiderülni.

(via)

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors