Ennél a nőnél valóra vált minden menyasszony rémálma - fotókkal

A 35 éves Ellie Baker azt hitte, agyvérzést kap, mikor életének legfontosabb napja előtt elkezdett kopaszodni.
A 35 éves Ellie Baker azt hitte, agyvérzést kap, mikor életének legfontosabb napja előtt elkezdett kopaszodni.

Ön hallott már a foltos hajhullás nevű jelenségről? Ez egy előre nem látható autoimmun bőrbetegség, ami miatt a szerencsétlen betegnek foltokban kezd el hullani a haja. A betegség örökletes is lehet és kiválthatja a stressz is. Itt jön a képbe a 35 éves Ellie Baker, aki - csak hogy még csavarodjon egyed a történet - fodrász, és éppen az esküvőjére készült.

A háromgyermekes Plymouth-i anya hónapok óta lázas készülődésben volt élete nagy napjára, amikor a zuhanyból kilépve rémülten vette észre, hogy kopaszodik, illetve pontosabban csomókban hullik a haja.

© Fotó: Northfoto

“Az orvos azt mondta, ne aggódjak, de heteken belül az egész ház a hajammal volt tele. Rettenetesen kétségbe voltam esve. Az még egy dolog, hogy nem akartam kopasz fodrász lenni, de pláne nem akartam kopasz menyasszonyként az oltár elé vonulni” - mesélte történet minden menyasszony rémálmát a nő a Mirrornak.

Aztán végül speciális hajhosszabbítással sikerült elkerülnie a legrosszabbat, azóta pedig létre is hozott egy támogatói csoportot a hasonló betegségben szenvedők segítségére.

Ellie Bakert 2011. karácsonyán jegyezte el párja, Daniel Baker, az esküvő pedig, két éve volt. Vagyis a történet nem egészen friss, de úgy gondoljuk, ez itt most teljesen lényegtelen is.

“Kegyetlen dolog” - foglalta össze röviden, de velősen a vele történteket.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors