Eladta újszülöttjét a horroranya, hogy cukorkát vegyen a többi gyerekének

Már három iskoláskorú gyermeke van annak a csak Chechena néven emlegetett orosz nőnek, aki év elején esett teherbe a negyedikkel. Miután életet adott kisfiának, a családanya 250 fontért, vagyis körülbelül 100 ezer forintért adta el őt egy korábban megismert, gyermektelen párnak.

© Oroszország Belügyminisztériumának főigazgatósága

Chechena vevője személyes okmányaival járt a vizsgálatokra, és a szülést is azokkal bonyolította le. A dolog akkor vált gyanússá, amikor a nőt ismerő gyermekgondozási felügyelők észrevették, hogy az újszülöttnek nyoma veszett.

Chechena azt állítja: szülés után rögtön érezte felerősödő anyai ösztöneit, meg is szoptatta kisfiát, majd mikor elvitték őt tőle, többször hívta vevőit, hogy vissza szeretné kapni gyermekét.

Ez is érdekelheti!

Pásztói horroranya: Nem daraboltam fel a gyerekem! - most kiderül az igazság?

Seprűnyelet tört szét egyik fián, a másikat pedig arra kényszerítette, hogy stoplis cipővel tapossa meg – elítélték a kolozsvári horroranyát

Zsákba csomagolta és egy ruhásszekrénybe rejtette kisbabáját a horroranya, megrázó, mivel indokolta tettét – 18+

A pár azonban letiltotta a kismama számát, és köddé váltak.

Mint mondja, Chechena a kisfiáért kapott összegből édességet és ruhákat vásárolt másik három gyermekének.

© Oroszország Belügyminisztériumának főigazgatósága

Ha visszaadnák, megtartanám

– mondta a nő újszülött kisfiáról.

A vevőket végül elfogták, Chechenával együtt 15 év börtönbüntetésre ítélték őket, a kisfiú pedig szociális gondozásba került.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors