Egy gyerek maradványaira találtak Szántódpuszta közelében

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik.

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik.

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat a ismeretlen férfi holttestrészek személyazonosságának megállapítása miatt, számolt be róla a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. december 16-án Szántódpuszta közelében ismeretlen személyazonosságú férfi csontmaradványait találták meg.

Az elhunyt becsült életkora 10-18 év közötti, valamint a halál, a megtalálás időpontja előtti 20 éven belül következett be.

Az emberi koponyacsont alapján rekonstruálták az emberi arc szilikon mintázatát.

© police.hu

© police.hu

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fénykép alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, jelentkezzen a Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 8600 Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors